10 dodatkowych ogniw 3500 mAh, 10 calówki - jeździ się wspaniale :) 1 ogniwo z tyłu, 6 weszło do rury, a 3 koło sterownika. Przejechałem w opór 20 km (pod 30 km/h) - zostało 50%. Rewelacja.
@neov: Nie mówię, że to jebnie ale zrób to porządnie a nie jak na odwal się. Zwarcie takiej baterii to pożar. Dwa jak podłączyłeś balancer do tych ogniw?
@a231: może wygląda jak robione po łebkach, ale tam pod spodem jest wg. mnie nieźle. Baterie są z blaszkami zgrzewanymi po 6 punktów. Wszystko konkretnie poizolowane, pod spodem koszulki termokurczliwe i tony taśmy izolacyjnej.
@neov: ja będę sobie w przyszłym roku zgrzewał dodatkowy pakiet ale ja mam o tyle dobrze, że mam w pracy zgrzewarkę do baterii to sobie sam mogę zrobić :)
Jezioro Como, jedno z najdroższych miejsc we Włoszech. No ale polski pszeciembiorca musi walnąć 25zl za filiżankę kawy XDD tak wiem koszty i w ogóle wszystko drogie, mam to w dupie #polska #podroze
#m365
źródło: comment_tab01rE866F5rfJMOFjVcKBC6oChzzPa.jpg
PobierzZwarcie takiej baterii to pożar.
Dwa jak podłączyłeś balancer do tych ogniw?
@Cointreau: mogli, w wersji pro tak dali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@a231: tak samo jak oryginalne są podłączone do bmsa, inna sprawa że bms xiaomi w ogóle nie balansuje ogniw ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pełni rolę jedynie monitorującą
źródło: comment_OzWDX0cBv2u02CbLtN4a6MTti2vHMzKs.jpg
Pobierz@neov: gdzie zgrzewałeś i ile płaciłeś?
źródło: comment_iIuAW653KcW0sv07SjHPtohr9Dnry4m6.jpg
Pobierz