Wpis z mikrobloga

o co chodzi z tym tagowaniem na nocnej? Pytam bo nigdy nie udzielam się na nocnej

@SpasticInk: Początków i powodów nie znam ale najogólniej to grupa dziwnych ludzi (poza tymi którzy pracują w nocy) ubzdurało sobie, że nie będzie tagować swoich wysrywów...

( ͡° ʖ̯ ͡°) Ich tematy to gównie jp2gmd i inne z-----e memy, wrzucanie spoilerów np Gry o tron jak jeszcze była itp.
  • Odpowiedz
@SpasticInk: @Elements: dawno temu, kiedy na wykop dopiero wprowadzono tagi, na nocnej przesiadywała mała grupka ludzi, która stwierdziła, że mimo wprowadzenia tagów nie będą ich używać w nocy. Jedni mówią, że zrobili to tak po prostu, inni żeby odciążyć serwery przesilone tagowaniem na dziennej. Obecnie mało ludzi wie skąd wzięła się tradycja nietagowania na nocnej, sami bywalcy nocnej często nie są tego świadomi i zachowują się jak fanatycy
  • Odpowiedz
@SpasticInk: nie wiem xD już kilka razy zrobiłem fajny wpis na nocnej według ich mniemania (po 1:00 w nocy) i przyszedł jakiś koniobijca z pretensjami, że taguję na nocnej, więc zrobiłem szybki obrazek xD

@Elements: @Tina8: @SpasticInk: @Elements: @Migfirefox: ja nawet nie uznaję czegoś takiego jak "nocna zmiana", ale widocznie jest coś takiego, nie raz zauważyłem, że w nocy ilość
  • Odpowiedz