Wpis z mikrobloga

@so_soft: gdyby twoje wysrywy miały rację bytu, to już dawno powinienem mieć własną rodzinę, ale nie mam, bo jak każda usłyszy, że nie trwonie kasy, nie chlam, nie palę, nie ćpam, to mają mnie za dziwaka, i nie są to różowe z patologii, tylko po uniwersytecie warszawskim, i innych uczelniach.
  • Odpowiedz
Jaka normalna kobieta wejdzie w związek z facetem, który żyje imprezami, pije, wciąga kreski, a to wszystko za pieniądze, które zarobił dzisiaj, po których nic nie zostaje jak przerywane wspomniania ubiegłej nocy.

@so_soft: Widzę 25 lat weszło? XD
  • Odpowiedz
@so_soft: no i nie dostają długich związków, tylko ruchanie. Ale oni nie szukają tych związków i dostają to czego chcą xD Więc chyba strzelać należy do tych kobiet które zaspokajają to czego chcą ci faceci nie?
  • Odpowiedz
@pmub: Przynajmniej się dobrze bawisz ze znajomymi i masz na starość wspomnienia. Wiadomo są bardziej produktywne możliwości spędzania wolnego czasu, ale raczej ciężko o młode osoby, które spotykałyby się w teatrze.
  • Odpowiedz
@pmub: o kurde to Ty na grube imprezy chodzisz, ja miałam na myśli takie normalne ze znajomymi ze szkoły / pracy bez patusów i ruchania się po krzakach :D
  • Odpowiedz
@pmub: Nie zakłamuje. Ja jak idę na miasto to ze znajomymi, którzy są normalnymi ludźmi nie patologią i bez lasek, które idą się walić po kiblach. Wtedy bawię ze znajomymi i nie zwracam uwagi po co przychodzą tam inni. Nie neguje, że są tacy ludzie, ale takimi nie warto się otaczać. Wolałabym siedzieć w domu niż się z kimś takim zadawać.
  • Odpowiedz
@leje_benzyne_do_diesla: Mam dokładnie to samo, z tą różnicą, że znalazłem już partnerkę, a właściwie to ona mnie znalazła, bo ja wychodzę z założenia, że cały ten "podryw" jest dla faceta upokarzający i to kobieta ma się o mnie postarać, bo ja nie mam zamiaru konkurować z bandą kretynów, których jedyną ambicją jest przelecieć stado panienek.
  • Odpowiedz
Tak, bo kobiety sa od tego by wypinać i dawać się zalewać w środku, nie mogą wymagać. Niedoczekanie.

Kobieta też ma prawo do tego by mieć stabilne, spokojne i udane życie. I ma prawo wymagać od faceta, by takie życie jej dał kiedy będzie u jego boku.

@so_soft: Jesteś s---------a. Zacznij wymagać od siebie. Jeżeli chcesz mieć stabilne, spokojne i udane życie, czyli w tym kontekscie chodzi o pieniądze- TO
  • Odpowiedz