Wpis z mikrobloga

@Lake_Titikaka: Sprawa jest prosta. Mężczyzna z jej ligi i niższej ma jej stawiać w restauracjach. Mężczyzna z ligii wyższej niż ona mógłby napluć jej w ryj i by jeszcze do niego wypisywała. Bo wtedy to on jest "ciasteczkiem" a nie ona.
  • Odpowiedz
@Lake_Titikaka: Tja, czyli wychodzi na to, że kobieta, to towar, który trzeba kupić żeby zaliczyć.
Po drugo nie tylko facet spędza czas z kobietą, ale i kobieta z facetem. Wedle jej logiki też powinna coś zapłacić w końcu ma z tego korzyść. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Cześć z nich się ukrywa i jak jest kasa i perspektywy jest słodko i kocham cię, jak się kasa chwilowo skończy to sorki nie możemy razem być.

Pozdrawiam ex dzięki której przestałem wierzyć w miłość, popadlem w depresję z której się właśnie chyba wydostałem i wreszcie żyje jako szczęśliwy samotny facet.
  • Odpowiedz
@bezbekpol: > Same to zostają kobiety, które żyją w świecie fantazji
XD Czyli jednak będę starą panną xdd

Bardziej śmieszy mnie wypieranie rzeczywistości i mówienie, że to co zaprezentowano na filmie, to marginalne zjawisko.

Mi się wydaje, że tu może nie chodzić nawet o wypierane tego. To może być kwestia środowiska, w jakim się obracamy - z mojego punktu widzenia taki materializm i wypracowanie jest szokujące, ale ja nie znam
  • Odpowiedz