Aktywne Wpisy
julibae +51
też się często spotykacie z romantyzowaniem komuny? teksty typu "było c-----o ale ludzie byli szczęśliwi" - z czego to wynika? moja teoria jest taka, że ci ludzie co tak mówią po prostu byli wtedy młodzi i patrzą na to z sentymentem. Sama się łapię na tym, że myślę czasami, że 10 lat temu było jakoś lepiej
#zycie #przemysleniazdupy #psychologia #socjologia
#zycie #przemysleniazdupy #psychologia #socjologia
NightRock +60
Jak to jest, że nie mieliśmy internetu, nie wiedzieliśmy o swoim wzajemnym istnieniu, a mimo to, wszyscy budowaliśmy to z koców i wspólnie nazywaliśmy "bazą"?
Jeśli to nie jest dowód na to, że żyjemy w symulacji, to ja nie wiem.
#baza #dziecinstwo #wspomnienia #przemyslenia #nostalgia
Jeśli to nie jest dowód na to, że żyjemy w symulacji, to ja nie wiem.
#baza #dziecinstwo #wspomnienia #przemyslenia #nostalgia
Na czym polega #rozdajo?
1) Planujesz budowę domu? Zakup działki? Może już masz projekt i myślisz, co dalej? A może marzysz o domu, ale potrzebujesz rozwiać pewne wątpliwości? Daj plusa i napisz w komentarzu, co cię trapi, weźmiesz udział w losowaniu godzinnej konsultacji on-line (skype lub telefon).
2) 3 osoby biorą udział w losowaniu mojego poradnika "Błędy w projektach" (plik PDF, 18 stron), w którym omawiam najczęściej występujące błędy w projektach budowlanych oraz pokazuję, jak je wyłapać we własnym projekcie. Aby wziąć udział w losowaniu wystarczy dać plusa :)
WYNIKI LOSOWANIA poprzedniego rozdajo.
#1 - Książka w dowolnej bibliotece do 100 zł! :)
Wygrywa... @SzympekSzympkowiak! Gratulacje! Odezwij się na PW.
#2 1 osoba bierze udział w losowaniu książki papierowej (pokrywam koszty przesyłki) oraz zapisu szkolenia "Budowa domu od A do Z"
Wygrywa... @Komar_OKS! Gratulacje. Prześlij swój adres emailowy i adres. Oczywiście możesz zamienić książkę papierową na e-book lub audiobook.
#3 3 osoby biorą udział w losowaniu mojego ebooka lub audiobooka (do wyboru)
Wygrywają:
@kicjow
@Niebotyczny
@znkk
Gratulacje. Dajcie znać, co wybieracie :)
#4 2 osoby biorą udział w losowaniu godzinnej konsultacji on-line (skype lub telefon) na temat działek. Jeżeli planujesz budowę i nie masz działki, to odpowiem na wszystkie twoje wątpliwości.
Wygrywa... @Rst00 Gratulacje :) Daj znać, kiedy masz czas :)
Nikt poza tym się nie zgłosił i stąd nowe, nieco rozszerzone rozdajo.
#5 Zwycięzców, którzy otrzymają poradnik ""Błędy w projektach", wylosuję wieczorem.
Pozdrawiam,
Sławek Zając
"Jak się wybudować i nie zwariować
#budujzchaferem
#rozdajo