@bugg: ok, dobra, ja tu nikogo nie podrywam, no więc się nie znam na wykopowym savoir vivre, czy tam kodeksie randkowym. Myślałam, że hejtujecie, chłopak ładny, to standard tutaj, że trzeba dokopać - sorry, ostatnio parę razy wdepnęłam na tag "przegryw" a tam się takie szopki odstawiają z niszczeniem ludzi i nienawiścią, więc się zasugerowałam, myślałam że wy tak na
@Prettylittlepsycho: Jestem starym wampirem, liczę sobie 900 lat więc mogę siedzieć na słońcu nawet tydzień (⌐͡■͜ʖ͡■) @ZembataSekwoja: Jeszcze mordo jakbym się przejmował opiniami piwniczaków wykopków o aparycji pryszczatego seby z zakolami większymi niż moje ego XDDD @RoundStic: Cicho
#pokazmorde #ladnypan #krakow #modameska #niebieskiepaski
@bugg: nie no, dlaczego zaraz tak ostro? Może niech powie gdzie idzie i po co
@Prettylittlepsycho: ok, to ja się nie znam
@bugg: ok, dobra, ja tu nikogo nie podrywam, no więc się nie znam na wykopowym savoir vivre, czy tam kodeksie randkowym.
Myślałam, że hejtujecie, chłopak ładny, to standard tutaj, że trzeba dokopać - sorry, ostatnio parę razy wdepnęłam na tag "przegryw" a tam się takie szopki odstawiają z niszczeniem ludzi i nienawiścią, więc się zasugerowałam, myślałam że wy tak na
@bugg: no ja też znowu nic obraźliwego nie napisałam.
Ale podrywajcie dalej, chętnie się przyjrzę, bo dla mnie taki podryw jest hmmm, nietypowy ;P
@ZembataSekwoja: Jeszcze mordo jakbym się przejmował opiniami piwniczaków wykopków o aparycji pryszczatego seby z zakolami większymi niż moje ego XDDD
@RoundStic: Cicho
https://66.media.tumblr.com/001084ae394c58a3d269e6d92a4be618/tumblr_oda84lYTxY1vrkqs9o7_r1_250.gif
no to okej, prawidłowa postawa