Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mescuda: ja mam inne doświadczenia. Moi przesladowcy to teraz banda przegrywów, Janusze na gownoposadach i życiowi nieudacznicy. Ja ponizany i prześladowany z ksywa matoł (zmienione dla niepoznaki, naprawdę używali tej ksywy zwracając się do mnie), wypracowałem sobie technikę przetrwania "nie można mnie zranić", teraz sram na nich wszystkich z wyższych szczebli drabiny społecznej z kilkonastoma różnymi kobietami zaliczonymi, teraz ustatkowany z cudowna żona i córka. To nie życie was rucha
  • Odpowiedz
@werykonfident: zgodzę się, zawsze na drodze przepuszczam inne samochody i pieszych i właśnie od pięciu lat ani jednego mandatu, kolizji i punktów karnych, chociaż czasami mam niezłego farta.

Dzisiaj jechałem autem i przy pasach stal Sebix z Kartką, która prowadziła wózek z dzieckiem. Mrugnąłem drogowymi i nieźle skisłem, jak Seba w ramach podziękowania kiwnął głową w moim kierunku :).
  • Odpowiedz
@Mescuda: spokojny chłopak to często dziwak, mizogin i fleja, nie mycie się uważa za męskie i boi się odezwać do pani w sklepie. Znam takich spokojnych chłopaków, jednemu tak jedzie z pyska, że przechodzę na drugą stronę ulicy jak go widzę żeby tylko "cześć" mi nie powiedział. Bo jestem pewna, że tak właśnie śmierdzi piekło.
  • Odpowiedz