Aktywne Wpisy
neurotiCat +135
Brawo dla Krzysztofa Bosaka. Jeden z nielicznych polskich polityjków z RiGCZem.
Dziś wzięliśmy udział w państwowych obchodach upamiętniających ofiary Ukraińskiego Ludobójstwa na Polakach na Wołyniu, Małopolsce wschodniej i Lubelszczyźnie. Byłem najwyższym rangą uczestnikiem uroczystości, co piszę bez żadnej satysfakcji. Wolałbym żeby było inaczej. Kolejny rok z rzędu wysłuchaliśmy przemówień w polskim gronie. Nikt ze strony ukraińskiej nie pojawił się pod pomnikiem, nie zabrał głosu, ani nie nadesłał listu. Jedynie wcześniej, przy Grobie
Bardamu +18
To chyba oficjalny następca Calibry i E36 dzisiejszych trzydziestoletnich singli. Tańszy niż Polo w podstawowej konfiguracji z salonu, ale wygląda bogato. Obowiązkowo krótka tablica, żółte kierunkowskazy, po dzwonie i szkodzie całkowitej z USA oraz stickerem z nickiem z insta na bocznej szybie.
#mustang #motoryzacja #
#mustang #motoryzacja #
Nie umiesz/nie masz czegoś -> poświęcasz swój czas, pieniądze i wysiłek (czasem mniej czasem więcej) -> masz to, jesteś zadowolony i masz motywację by mieć więcej
Przykłady:
Jesteś suchoklatesem -> idziesz na siłkę i dbasz o dietę -> masz przyrost masy, wyglądasz lepiej i to motywuje Cię dalej
Nie umiesz jeździć autem -> idziesz na kurs i na egzamin, ewentualnie na kilka poprawek -> zdajesz prawko i jeździsz
Wyjątek, podrywanie loch:
Jesteś tfwnogf -> wkładasz czas, pieniądze, nerwy, wysiłek w poprawę atrakcyjności i szukanie różowego -> dalej jesteś tfwnogf + gratis frustracja, załamanie, beznadzieja i mniej pieniędzy w portfelu
#tfwnogf #blackpill #przegryw #stulejacontent #gorzkiezale #depresja #rozowepaski #zwiazki
@leje_benzyne_do_diesla: Bardzo trafnie to ująłeś.
Radziłabym Ci najpierw poukładać sobie w głowie, najlepiej u jakiegoś specjalisty, bo wieje desperacją na kilometr i "muszę mieć kobietę".
Skoro kobiety dla ciebie to "lochy do podrywania", to nie dziw się, że związki zostają dla facetów, którzy traktują kobiety po partnersku, z szacunkiem, bez powiewu frustracji i poniżającego tonu - niezależnie od tego czy to wykop czy życie codzienne.
@Mollina: zwiazki zostaja obecnie dla facetow powyzej 180 i przystojnych ciach, no ale jak tacy goscie moga byc sfrustrowani xD
Po prostu ludzie, którzy są w związkach i mają mniej niż 180 nawet nie udzielają się w tej karuzeli #!$%@?. To nie dzięki wzrostowi ich życie społeczne jest normalne, a dzięki temu, że nie mają tak nasrane jak tutejsi malkontenci.
Oczywiście, „wieje frustracją na kilometr”, kolejne #!$%@?. Komuś kto nie jadł od dwóch tygodni też powiesz „przestań być głodny i marudzić o jedzeniu ty frustracie”.
Oczywiście, że nie, po prostu znam mężczyzn, którzy potrafią nie mieć długo kobiety, potrafią naprawdę jej potrzebować i w żadnych warunkach nie nazywać jej obraźliwie. Nie musisz w codziennym życiu tak mówić, ale sam fakt, że tak mówisz świadczy o tobie. To widać nawet na mirko, jest mnóstwo wpisów. Jedni "o kurła podrywanie loch bez sensu, wydaję hajs i nic" a inni "nie bardzo wiem gdzie poznawać kobiety, nie idzie
@Mollina: Fajnie, ale to nie do konca tak wyglada w realu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak jakby nie brakowało przystojniaków z powodzeniem, którzy maja poglady na
Przystojny i wysoki facet ma negatywne poglądy o lochach: „ojej to smutne że jakaś zła kobieta cię skrzywdziła, to całkowicie usprawiedliwione że jesteś zdenerwowany, może opowiesz mi na pw więcej :) :*”
@leje_benzyne_do_diesla: Po prostu nie widzisz gdzie jest atrakcyjność i tylko wydaje Ci się, że ją poprawiasz.
Parafrazując Twój przykład:
Nie umiesz jeździć autem -> wydajesz kupe kasy/czasu na auto, myjesz je i woskujesz -> dalej nie jeździsz bo nie umiesz i nie
No i chyba podsumowałeś główny problem tego, że mamy różne podejścia. Ja naście lat miałam kilka ładnych lat temu i nie mówię o "dziewczynkach" ani niedojrzałych laskach, ledwo po 20. Obecnie mam 25 lvl i być może to jest kwestia mojego środowiska, ale nie wyobrażam sobie, żeby którakolwiek z moich koleżanek czy przyjaciółek miała takie podejście jakie tu przedstawiacie. W szkole, za gówniaka, owszem, wiało dramatem od wszystkich po równo - od chłopaków i dziewczyn, targowisko próżności - natomiast teraz? Meh.
Grunt to nie wpaść w myślenie, że wszyscy są tacy sami, grunt to odsiewać gówno-ludzi. Ja trafiałam na naprawdę męskie odpady ale w końcu trafiłam na mojego niebieskiego (niedługo ślub), który nie jest gigachadem, ale spasowaliśmy się, jesteśmy szczerzy i pracujemy razem nad tym co mamy. Przede wszystkim stworzyliśmy sobie dobrą, zdrową, wspierającą miłość.
@Mollina: xd