Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
wyglądam przeciętnie (wg "bezpośrednich" znajomych różowych 6/10, na photofeeler 7/10; sam siebie oceniłbym raczej na 5/10) i nie jestem dynamiczniakiem, ale mam dobre wykształcenie, zawód i zarabiam bardzo dobrze jak na swój wiek

mam taką niespełnioną fantazję, żeby zabawić się z młodszymi od siebie o kilka lat Julkami i chciałbym to w końcu zrobić.
wiadomo, że nie zaimponuję im tym, za co podziwiają rówieśników (wygląd, dynamiczność), ale zastanawiam się, czy nie mogę wykorzystać swoich zasobów do tego, żeby zwiększyć swoją atrakcyjnośc

myślałem, żeby:
- pocisnąć mocniej na siłce (mogę pozwolić sobie na trenera personalnego)
- wziąć jakieś lepsze auto w leasing
- zainwestować w lepsze ubrania

nawet jak to wszystko zrobię, to i tak pozostanie problem braku dynamiczności - nie będę osobą, która wyrwie dziewczynę w klubie (nie mam też pomysłu gdzie w ogóle mógłbym takie Julki poznać; może tinder?)

macie jakiś pomysł na to? jacyś "coache podrywu" mnie żenują, więc myślałem o psychologu - czy to coś może dać?

#przegryw #wygryw #podrywajzwykopem #plodnajulka #tinder #podryw

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Masz głęboko zakorzeniony brak szacunku do innych ludzi. Myślę że to jest problem twojej pustki emocjonalnej, którą chcesz zapełnić "ruchaniem Julek".

PS: Nie używanie wielkich liter na początku zdania to nie nowoczesność i młodzieżowość.
  • Odpowiedz
@RoastieRoast: autem nie bo nie mam i nie potrzebuje, ale ciuchy, iPhone ( ͡° ͜ʖ ͡°) czy ogolnie takie mówienie o tym, ze gdzieś tam bywam w dobrych miejscach itp niby spoko, ale bez dobrego wyglądu i takiego normickiego gadanego to i tak nie działa, chad z mojej roboty wyrywa instaszony ubrany w tylko w najtańsza czarna koszulkę i jeansy z reserved, ale tez przyznawał ze
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: Może to taki łańcuch ruchania bo jak kupuje drogie ciuchy to czuję się ruchany. Ale skoro dzięki temu zaruchan to tak jakby OK

Ale na poważnie to tak, bez mordy nic z tego nie wyjdzie. Wyłapie się tylko brzydką golddigerke
  • Odpowiedz