Kupiłem uchwyt na smartfona z #lidl Jak ktoś się zastanawia czy warto: + telefon trzyma się dobrze w miejscu + łatwość montażu
- po ściągnięciu telefonu jedyną opcją jest wzięcie tego uchwytu ze sobą bo nie trzyma się sam w żaden sposób na kierownicy więc silniejszy wiatr, lub lepkie ręce i po uchwycie w kilka sekund - mam prawie bezramkowy telefon i od góry ten silikon przesłania belkę powiadomień więc nie można jej rozwinąć. Niby mały minusik bo raczej się nie bawię telefonem w czasie jazdy, ale jednak.
+/- Cena. 20 zł. Niby tani, ale 20 zł za dosłownie kawałeczek silikonu to wg mnie trochę przesada.
Czy kupiłbym go jeszcze raz? Chyba tak bo nie ma nic w podobnej cenie w sklepach stacjonarnych. Tzn. jest sporo, ale nie na telefon 6,2 cala, który posiadam. Te niedogodności przeżyję bo potrzebuję tylko do nawigacji, jak jadę w jakieś nieznane miejsce czyli raz na parę tygodni.
+ telefon trzyma się dobrze w miejscu
+ łatwość montażu
- po ściągnięciu telefonu jedyną opcją jest wzięcie tego uchwytu ze sobą bo nie trzyma się sam w żaden sposób na kierownicy więc silniejszy wiatr, lub lepkie ręce i po uchwycie w kilka sekund
- mam prawie bezramkowy telefon i od góry ten silikon przesłania belkę powiadomień więc nie można jej rozwinąć. Niby mały minusik bo raczej się nie bawię telefonem w czasie jazdy, ale jednak.
+/- Cena. 20 zł. Niby tani, ale 20 zł za dosłownie kawałeczek silikonu to wg mnie trochę przesada.
Czy kupiłbym go jeszcze raz? Chyba tak bo nie ma nic w podobnej cenie w sklepach stacjonarnych. Tzn. jest sporo, ale nie na telefon 6,2 cala, który posiadam. Te niedogodności przeżyję bo potrzebuję tylko do nawigacji, jak jadę w jakieś nieznane miejsce czyli raz na parę tygodni.
https://www.lidl.pl/pl/Asortyment.htm?articleId=61322
#rower
źródło: comment_Bdk8fnEEry9JDqEHVzRLEvQsPuUm2ufe.jpg
Pobierzźródło: comment_phzbuaO95BR4Afa5AVrcn2omhUd0m2Qg.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
nie
Raczej