Wpis z mikrobloga

Mireczki z UK nakreślając sytuacje, ja ogarnięty chłopak level prawie 21 w UK od 8 lat czyli od srajtka zdany High School potem College a teraz pierwszy level studiów, kierunek Public Services i teraz pytanie. Są tutaj może jacyś pracownicy służb albo ludzie po podobnych kierunkach pracujących „w branży” Chciałbym się podowiadywać pare rzeczy. Obecnie #!$%@? w Tesco Cafe i czuje, że marnuje czas i powinienem zacząć myśleć o poważniejszej pracy zgodnie z tym czego uczę się już piąty rok.
#uk #emigracja
  • 38
Primary School (6lat) High School (5lat) College (zależy od kursu) a na końcu University. A co do ocen to zależy kiedyś jak ja pisałem GCSE na 11 roku to było A*-U czyli właśnie A B C D i tak samo mam teraz na studiach. W collegu za to robiąc BTEC masz Distinction-Merit-Pass.
@Voltix: Powie mi żebym składał przed internet i takie pierdoły, szukam po prostu kogoś w temacie żeby konkretnie mógł mi powiedzieć co złożyć i gdzie i generalnie jak to wyglada od środka razem z interview i całą otoczką.
czuje, że marnuje czas

@Kurczix: To samo chyba możesz napisać o kierunku swoich studiów. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Weź się za jakiś konkretny, inżynierski, prawniczy lub lekarski kierunek, bo inaczej będziesz całe życie pracował w Tesco albo podobnych pracach.
@Kurczix: może odwróć sytuację - zmień kierunek, a później szukaj normalnej pracy z opcjami rozwoju zgodnymi z jakimś wartościowym kierunkiem. Skończysz jako urzędas w jakimś zakurzonym biurze w którym nie będziesz nic robił wartościowego i tylko ciągnął kasę wypracowaną przez innych ludzi.

Facet musi mieć konkretny fach w ręku, zmieniać świat na lepsze, a nie marnować czas na bezwartościowe kierunki studiów, po których nie wiadomo, co ze sobą zrobić. ( ͡
@pawel-niczyporek: Poszedłem tam z myślą o pracy w Home Office albo w Immigration Enforcement ale teraz wymagają obywatelstwa. A co do konkretnego fachu to raczej nie widzę u siebie żadnych super umiejętności niestety. Od zawsze interesowały mnie służby.
A co do konkretnego fachu to raczej nie widzę u siebie żadnych super umiejętności niestety.

@Kurczix: szanuję za szczerość. Zawsze możesz brak super umiejętności zastąpić wyrobioną, wykształconą w sobie bardzo rzadką umiejętnością: umiejętnością ciężkiej, wytrwałej nauki. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Voltix: Bardziej chodzi chyba o to, że trochę nie halo, że nielegalnego imigranta łapie i wydala z kraju inny imigrant, a tym zajmuje się właśnie Immigration Enforcement