Aktywne Wpisy

mirko_anonim +25
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Popierasz taką jazdę?
- Tak 56.9% (597)
- Pomimo legalności, zdecydowanie nie! 43.1% (452)

matluck +912
źródło: sGmfrDE2GflZ
Pobierz

Tak sobie myślę, że Krzysztof Kononowicz w młodym wieku nie wykorzystał swojej życiowej szansy i nie poszedł do Seminarium Duchownego. Jego bembeństwo i żerłactwo znakomicie pasują do stylu życia wiejskiego proboszcza. Siedziałby teraz na jakiejś wiejskiej parafii i snuł te swoje kazania do ludu które w sumie niczym nie różnią się od kazań "profesjonalnych" księży i zbierałby na tacę całymi dniami leżąc na plebanii, a gosposia i kościelny by mu usługiwali. Ks. Krzysztof Kononowicz miałby wszystkie cechy kleru czyli wysokie mniemanie o sobie, pomiatanie innymi, niechęć do pracy, rozkazywanie, straszenie innych diabłem, tusza, zbieranie kasy na utrzymaniu ludu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@piSSowiec39: No i co jeszcze? Znajdź rozwiązanie problemu głodu na świecie?
@patryk-hukalowicz: No przecież w Białymstoku jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)