Wpis z mikrobloga

po 4 sezonie ilość cringu i nieśmiesznych żartów niestety zmusiła mnie do porzucenia tego serialu. Do 3 sezonu jednak bawiłem się wybornie

@evolusin: Dla mnie to wygląda trochę inaczej. Pierwsze sezony były dość suche i na siłę geek'owe, w środku (bliżej początku) na chwilę zrobiło się śmiesznie, a na koniec najgorzej (wyłączając niektóre odcinki).
  • Odpowiedz
Mnie osobiście najbardziej bawiły momenty gdy chłopaki po prostu byli nerdami i geekami , szczególnie stulejarz Wolowitz

@bizzi0801: Mnie też, zdecydowanie, ale te sprawnie przeprowadzone żarty, a nie "hehehe, zoba jaki spermiarz, dla baby zrobi wszystko", a tych było bardzo dużo przed wejściem Amy i Bernadette.
  • Odpowiedz
@bizzi0801: ja samą postać Amy uważam za pomyłkę. Zero kreatywności jeżeli chodzi o stworzenie interesującej kobiety która nie rozumie standardów panujących w społeczeństwie. W przypadku Sheldona mam za to całkowicie inne zdanie, aktor genialnie zagrał swoją postać a scenarzyści potrafili ciekawie go przedstawić i dodać kilka fajnych smaczków do jego osobowści
  • Odpowiedz