Wpis z mikrobloga

To ja napiszę, czemu nie popieram.
Gdyby to było 2,3 lata temu, gdzie taka akcja byłaby rzadkością, z racji wyższego poziomu intelektu widowni, to jeszcze ok. Ale tutaj napędza się karuzela #!$%@? i wiatru w żagle dostają debile, którzy będą takie rzeczy robić co noc, w końcu gimnazja mają wakacje, a magical w puszce.

Taki będzie obraz uniwersum, które kiedyś dostarczało rozrywki na wyższym poziomie (jak ktoś tego nie dostrzegał, że był to wysublimowany rodzaj humoru, to niech chociaż nie wrzuca tych xD w ramach kontry), a dzisiaj będzie to tylko robienie akcji Kononowiczowi, coraz głupszych. Nie ma mu kto wrzucać nawet expose z oburzeniem, major już prawie codziennie w lesie... Takie akcje, robione zbyt często - a moim zdaniem, będzie tego tylko więcej - zniszczą uniwersum i zakończą przygodę. Chociażby z tego powodu ile tych filmów obejrzałem, będzie mi szkoda końca uniwersum, które przez takie rzeczy nastąpi tylko szybciej i tak dalej, i tak dalej.
#kononowicz #patostreamy
  • 18
@Presek: mam bardzo podobne odczucia co do tego że za tym masa gimbusów może zacząć robić podobne "pranki", zacząć #!$%@?ć jakieś akcje tłumacząc tym jaki jest knur czy cokolwiek innego. #!$%@?ąc całkowicie jakim człowiekiem jest knur czy to jakiego kalibru jest to akcja, czy to łańcuch/klej/etc.
@Pimenista: a kiedy został ujawniony prawdziwy wizerunek Knura? :D
Ja wysyłałem płacz Kononowicza znajomym, żeby się pośmiać z gry aktorskiej, jak płakał za braciszkiem w telewizji P21TV kilka lat temu, już było widać, że jest zawodowym płaczkiem.
a kiedy został ujawniony prawdziwy wizerunek Knura?

@Presek: coś mi się zdaje, że sprawa z eternitem przelała czarę goryczy. Knur otwartym tekstem zapowiedział donos w tej sprawie, następnie poszedł na policję i tam mu uświadomili, że eternit trzeba usunąć do 2032. Donos na dach eternitowy złożony na policję!!!

albo jeszcze to chamstwo w czasie grilla.
@Presek: Krzysiek sie zmienil znaczaco niestety. Teraz stal sie #!$%@? na maxa i dlatego poniekad ludzie go dojezdzaja w ten sposob i nikt nie ma wspolczucia.
@wloskiolgierd: Pewnie by chodzili, bo składa się na to sporo innych czynników, w tym wysyłanie nierobom donejtów do wersalki czy tysiąc gównotelefonów napuszczających ich na siebie. Tam często wystarczyło nie ingerować, a oni się potrafili pokłócić, bo jak major pokazywał szynkę na nagraniu, to Konon dopowiadał, że to świnka ;)

Ja bardziej o tym, że jak tak dalej pójdzie, to główną rozrywką w uniwersum zostanie zaklejanie bramki, rzucanie balonami z gównem
@Presek: Bawi mnie w #!$%@? jak ktoś się obraża, bo nagle szkolną zaczęli oglądać debile. Jakby dwa lata temu oglądanie dwóch zachlanych przygłupów było wysublimowaną rozrywką dla myślicieli
@gnt_1:

Teraz stal sie #!$%@? na maxa

Zawsze był #!$%@?, tylko dwulicowym, przez co komuś mogło się zdawać, że to tylko zabawny przygłup. A w międzyczasie #!$%@?ł każdego dookoła do dowolnych instytucji. Ostatnio dostał przydupasa w postaci Łosia, którego może bez pardonu traktować jak szmatę, plus Major i Czarny zaczęli się mu wymykać spod buta. Przestał się ukrywać ze swoim #!$%@?ństwem