Aktywne Wpisy
JoeShmoe +227

TavarishPiesov +162
Prawdziwy mężczyzna w #sobota wygląda tak. Jedzonko, piwko, gierki i czilaut. Pozdro dla wszystkich koczkodanów #redpill #bluepill którzy teraz odprawiają jakieś fikołki gdzieś w klubach i na domówkach, żeby zyskać względy jakiejś ulanej i zużytej 25 letniej polki staruszki ze sztucznymi brwiami, po to tylko żeby raz w miesiącu zyskać dostęp do jej zatęchłej i spopularyzowanej osiedlowo cipy. Albo jeszcze gorzej, jak do tego wszystkiego ma bachora po innym typie który ją

Gdyby to było 2,3 lata temu, gdzie taka akcja byłaby rzadkością, z racji wyższego poziomu intelektu widowni, to jeszcze ok. Ale tutaj napędza się karuzela #!$%@? i wiatru w żagle dostają debile, którzy będą takie rzeczy robić co noc, w końcu gimnazja mają wakacje, a magical w puszce.
Taki będzie obraz uniwersum, które kiedyś dostarczało rozrywki na wyższym poziomie (jak ktoś tego nie dostrzegał, że był to wysublimowany rodzaj humoru, to niech chociaż nie wrzuca tych xD w ramach kontry), a dzisiaj będzie to tylko robienie akcji Kononowiczowi, coraz głupszych. Nie ma mu kto wrzucać nawet expose z oburzeniem, major już prawie codziennie w lesie... Takie akcje, robione zbyt często - a moim zdaniem, będzie tego tylko więcej - zniszczą uniwersum i zakończą przygodę. Chociażby z tego powodu ile tych filmów obejrzałem, będzie mi szkoda końca uniwersum, które przez takie rzeczy nastąpi tylko szybciej i tak dalej, i tak dalej.
#kononowicz #patostreamy
Ja wysyłałem płacz Kononowicza znajomym, żeby się pośmiać z gry aktorskiej, jak płakał za braciszkiem w telewizji P21TV kilka lat temu, już było widać, że jest zawodowym płaczkiem.
Dokladnie. Gimbusy od Magikała odkrywaja cos, co bylo oczywiste dla kazdego, kto choc troche interesowal sie Kononem, niemal od poczatku jego kariery
@Presek: coś mi się zdaje, że sprawa z eternitem przelała czarę goryczy. Knur otwartym tekstem zapowiedział donos w tej sprawie, następnie poszedł na policję i tam mu uświadomili, że eternit trzeba usunąć do 2032. Donos na dach eternitowy złożony na policję!!!
albo jeszcze to chamstwo w czasie grilla.
Ja bardziej o tym, że jak tak dalej pójdzie, to główną rozrywką w uniwersum zostanie zaklejanie bramki, rzucanie balonami z gównem
Komentarz usunięty przez autora
Zawsze był #!$%@?, tylko dwulicowym, przez co komuś mogło się zdawać, że to tylko zabawny przygłup. A w międzyczasie #!$%@?ł każdego dookoła do dowolnych instytucji. Ostatnio dostał przydupasa w postaci Łosia, którego może bez pardonu traktować jak szmatę, plus Major i Czarny zaczęli się mu wymykać spod buta. Przestał się ukrywać ze swoim #!$%@?ństwem