Aktywne Wpisy
cirilla1989 +1228
Joa024 +41
#pracbaza
#patologia
Myślałam, ze w dorosłym życiu sa normalni ludzie. Tymczasem pracuje z ludźmi co mowia do mnke per"jebnc ci" albo "masz ryj". Gdzie w okresie edukacji szkolnej nie uskyszalam takich określeń to w dorosłym zyciu byc gnebiona.
Do tego molestujacy kierownik, z tekstami "na ochłodę dobre sa lody i ile bym zrobila". Czy inny tejst "masz bobra" wstretny oblech. I jak tu sie zemścić. Baba po 50 co ookazuje "fucka". To
#patologia
Myślałam, ze w dorosłym życiu sa normalni ludzie. Tymczasem pracuje z ludźmi co mowia do mnke per"jebnc ci" albo "masz ryj". Gdzie w okresie edukacji szkolnej nie uskyszalam takich określeń to w dorosłym zyciu byc gnebiona.
Do tego molestujacy kierownik, z tekstami "na ochłodę dobre sa lody i ile bym zrobila". Czy inny tejst "masz bobra" wstretny oblech. I jak tu sie zemścić. Baba po 50 co ookazuje "fucka". To
– Mężczyźni stoją nad kobietami ze względu na to, że Bóg dał wyższość jednym nad drugimi, i ze względu na to, że oni rozdają ze swojego majątku. Przeto cnotliwe kobiety są pokorne i zachowują w skrytości to, co zachował Bóg. I napominajcie te, których nieposłuszeństwa się boicie, pozostawiajcie je w łożach i bijcie je! A jeśli są wam posłuszne, to starajcie się nie stosować do nich przymusu. Zaprawdę, Bóg jest wzniosły, wielki! – (Koran, 4, 34).
Teraz grożą mi zwolnieniem za nawoływanie do przemocy wobec kobiet, #4konserwy pomożecie napisać wniosek do sądu pracy jakby co? Przecież to dyskryminacja za poglądy i cenzura!
#neuropa #lgbt #afera #pracbaza #lewackalogika #bekazlewactwa #bekazkatoli
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@lakukaracza_ rzeczywiście jest kontrowersyjny, ale zawsze stosuje ironię, pisze przewrotne posty i wypowiada się poprawnie. Większość ludzi zarzucających mu głupotę i debilizm potrafi w jednym zdaniu zrobić 10 błędów. Można kogoś nie lubić za poglądy lub styl bycia, ale zarzucanie mu niskiej inteligencji to okaz ignorancji, braku argumentów
https://www.wykop.pl/link/4881291/katarski-socjolog-w-telewizji-uczy-jak-poprawnie-bic-zone/
https://www.wykop.pl/link/2887759/przecietni-muzulmanie-z-norwegii-o-islamie/
@KawaJimmiego: Przeboleje, 90% moich wpisów to robienie z siebie głupa.
@KawaJimmiego: Oryginalne stwierdzenie jak na katolika.
@KawaJimmiego: Cóż, Kościół sobie, a wierni sobie, ale formalnie masz rację. Tylko że z interpretacjami problem jest taki, że z czasem mogą się zmieniać. Tak jest z fiskusem, tak jest z ZUS-em i tak jest z Kościołem. Bo tutaj dochodzimy do: