Aktywne Wpisy

Yuri_Yslin +26
Czasem słyszę "jej, robiłeś systemem zleceniowym chatę i wyszło Ci koło 3500 za metr, jakim cudem tak tanio" - trochę wtedy mam ochotę prychnąć śmiechem, bo osobiście znam ludzi, którzy zrobili znacznie taniej ode mnie i w dodatku ładniejszy dom wybudowali.
Rekordzista wybudował dom do stanu deweloperskiego za 130 koła - w sumie podobny jak mój po prostu a) zrobił większość samemu b) zbudował go w okolicach 2010 roku, gdzie matbudy były tanie
Rekordzista wybudował dom do stanu deweloperskiego za 130 koła - w sumie podobny jak mój po prostu a) zrobił większość samemu b) zbudował go w okolicach 2010 roku, gdzie matbudy były tanie

Cinoski +2

Ja wiem, że takie przesłuchania nie przekonają betonu pisowskiego, ja wiem, że jakkolwiek świetne będzie wystąpienie któregokolwiek z przesłuchiwanych to i tak w Wiadomościach zostanie to zmanipulowane, to mam mimo wszystko wrażenie, że osoba, która nie ma klapek na oczach i wnikliwie wysłucha przesłuchania to może zmienić zdanie.
Tak jak byłem przeciwny powołaniom tych komisji VAT czy Amber Gold to ostatecznie sądzę, że przyniosły one więcej korzyści niż szkody.
#neuropa #4konserwy #polityka #bekazpisu #komisjasledcza #tvpis
źródło: comment_6IAoIBrmAYhMRFusNfukV0jPf0Q3kgeN.jpg
PobierzPrzecież PO jest lata świetlne przed PiSem. Kadry są wykształcone, wiedzą jak działa dyplomacja, stosunki międzynarodowe.
A PiS robi tak bezczelny skok na kasę, że szkoda gadać; kiedyś taki fajny wykres krążył na wykopie, co pokazywał tempo "wymiany ludzi na swoich" w telewizji czy w spółkach skarbu państwa (chyba nawet
@Nieprzyjazny_Ziemniak: To krążyło gdzieś na profilach KORWiNa/Konfederacji bo też to
Przed rządami PiSu byłem nawet bardziej za nimi niż za PO.
Oj jak ja bardzo głupi byłem xD Takiej zmiany to chyba nigdy w życiu nie miałem. Z postawy "dajcie spokój, PiS nie będzie aż tak zły jak PO" na "S--------y PiSowskie a żeby zdechli".
@Grandek: ale to chyba nie jest clue tych komisji, co ci z tego że mądry urzędnik pozwalał Cię okradać na vacie? może trochę bardziej miło ale dalej dłupia sprawa
Ja mam wręcz odwrotne wrażenie. PO zrobiła się jakąś zbieraniną starych samorządowców którzy nie mają żadnego wykształcenia, czy umiejętności żeby robić coś lepszego niż być "politykiem", a Ci mądrzejsi którzy pozostali
@stan-tookie-1: Sienkiewicz był odpowiedzialny za walkę ze zorganizowana przestępczościa nie bezpośrednio z karuzelami VAT. To by przy okazji. I to on skordynowal działania służb i na podstawie tych działań PiS wprowadził rozwiązania które proponowało PO.