Aktywne Wpisy
PanMaglev +443
Nie wyobrażam sobie mieć 13 lat i szeptać jakiemuś chłopu w kiosku, że bardzo przepraszam, ale waliłem konia.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
Polejmnie +605
Niewidomy i niepełnosprawny chłopak chorujący na porażenie mózgowe, mający problem z kontrolowaniem rąk niechcący dotyka w autobusie kobietę jak się później okazało pracującą w policji, a funkcjonariusze 2 dni później zabierają go o 6:00 rano na komisariat i stawiają zarzut doprowadzenia kobiety do innej czynności seksualnej?!
Tylko dwa dni zajęła policji identyfikacja osoby niepełnosprawnej i zabranie jej o 6:00 rano na komendę. Chciałbym żeby w każdym przypadku policja tak sprawnie działała, nie
Tylko dwa dni zajęła policji identyfikacja osoby niepełnosprawnej i zabranie jej o 6:00 rano na komendę. Chciałbym żeby w każdym przypadku policja tak sprawnie działała, nie
Co myślicie?
@RustyJames: praca = marzenia?. iksdee. To są te słynne kariery które nikogo potem nie obchodza?
@kochaj_kitku: Wyprowadźcie się za granicę.
Bardziej trafionym argumentem za ich nie posiadaniem jest to, że ich po prostu nie lubisz, ale ograniczenia to stawiamy sobie sami ..
No i niejedną już taką parę znałem, która nie chciała i z dekalogiem #antynatalizm szła pod pachą, a finalnie któreś zmieniało zdanie i związki przechodziły do historii
@szpongiel: I co w związku z tym? To coś złego?
Gdy gatunek samoistnie się unicestwia to zwyczajnie grubo nieudana ewolucja, skucha, fail ¯\_(ツ)_/¯
@RustyJames: No kurde jakby porównać wybrać "karierę" u jakiegoś Janusza
Egzystencjalnie być może, kto wie? Może na tym polega Wielki Filtr ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dziwi mnie tylko ten fatalizm skupiania się na cierpieniu. Jakby nie patrzeć, zakończy to również wszelkie pozytywne przeżycia.
Światli ludzie już dawno doszli do wniosku, że rozmnażanie się nie ma sensu, zaś "pchanie ludzkości do przodu" to nic innego jak babranie się w swoim coraz to większym gównie.
@szpongiel: Mała strata w porównaniu z zyskiem objawiającym się w braku cierpienia.
Co do pracy u Janusz to wiadomo, że ludzie mają mało ambicji czy chęci, ale z dzieckiem i się to nagle nie zmieni i wychowają nastepnego nieudacznika.
@RustyJames: Hmm a czego można nauczyć. Jeśli uważasz się za inteligentnego to powinieneś starać się aby mógł osiągnąć więcej od Ciebie. Nie wiem - lepiej się wykształcić,