Aktywne Wpisy
aei9077 +556
A w P0lsce jak tam? Tak jest panie deweloperze, oczywiście panie deweloperze. Panu bankierowi też damy zarobić, a na koniec wybierzemy znowu POPIS. I nikt nawet nie piśnie, bo po co.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: IMG_3954
Pobierz
thorgoth +166
Normalnie w szoku jestem. Właśnie przyjechała do mnie pani szambelan. W sensie młoda dziewczyna obsługująca wóz asenizacyjny. Swój własny.
Pogadałem chwile i jestem pod wrażeniem. Normalna dziewczyna, z 25 lat. Wcześniej pracowała na kasie. Jakieś dofinansowanie z PUPu wzieła, prawko na ciężkie pojazdy jej opłacili, napisała biznesplan i zasuwa.
Pytam czy da się wyżyć, ona mówi że w zależności od miesiąca od dychy nawet do piętnastu. Oczywiście odchodzi kredyt na wóz, opłaty
Pogadałem chwile i jestem pod wrażeniem. Normalna dziewczyna, z 25 lat. Wcześniej pracowała na kasie. Jakieś dofinansowanie z PUPu wzieła, prawko na ciężkie pojazdy jej opłacili, napisała biznesplan i zasuwa.
Pytam czy da się wyżyć, ona mówi że w zależności od miesiąca od dychy nawet do piętnastu. Oczywiście odchodzi kredyt na wóz, opłaty
źródło: jdb3etawmwib1
Pobierz

Widzę, że macie sporo ścieżek, przejazdy porobione elegancko, śluzy przed światłami.
Głównie chodzi o to czy można to uznać za sprawny środek komunikacji, czy jest tak jak w innych miastach, że droga rowerowa się nagle zaczyna i nagle się kończy, trzeba biegać z rowerem po schodach, zeskakiwać na przejściach dla pieszych, zjeżdżać z DR na drogę samochodową itd.
Komentarz usunięty przez autora
Tzn nawet jak poprawnie będziesz jechać to i tak się znajdą debile jadący na czołówkę, po prostu bądź czujny i będzie ok xD
@Reepo: Hubska pozdrawia xD
@dupa-z-tylu: Wrocław jest jednym z najlepszych miast do jazdy rowerem. I nie mówię tego jako Wrocławiak, bo jeździłem dużo po Krakowie, Warszawie, Poznaniu i kilku pomniejszych. U nas infrastruktura jest naprawdę spoko.
Kolega @Reepo: nieco zbyt nadgorliwy, znam tylko jedną ścieżkę, gdzie spokojnie nie wyminą się na niej dwa rowery (kawałek na Hallera przy pętli tramwajowej). Poza tym śmiało jedź jednokierunkowymi, nikt na to nie zwraca uwagi z
źródło: comment_oHuQiC8wwqM5x4MPpn28E0MSCh5FiCBm.jpg
Pobierz@mroz3: Ale na hubskiej mogli by juz zrobić w 2 strony, po 2 stronach. A nie jadąc Puławskiego muszę na 3 światła czekać żeby potem i tak wjechać na cześć wspólną na Bardziej ¯\_(ツ)_/¯
@pijmleko: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://pl.wikipedia.org/wiki/Kazimierz_Pu%C5%82aski
https://pl.wikipedia.org/wiki/Pu%C5%82awy