Aktywne Wpisy
eisil +143
Obejrzałem ten fragment programu "Dzień Dobry TVN" o przegrywach i czuję się lekko oburzony. Marcin Prokop stwierdził, że "i samoskazali się na bycie piwniczakami". No oczywiście, to wszystko wina tych obrzydliwych inceli ( ͡° ͜ʖ ͡°) To oni ponoszą pełną odpowiedzialność za to, że byli bici w domu czy gnębieni w szkole przez rówieśników, tylko dlatego, że byli słabsi fizycznie lub psychicznie, przez co muszą się teraz
nad__czlowiek +15
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait #korposwiat
Najbardziej wkurzające jest ta szkodliwa propaganda, że tylko w IT się zarabia. Wiecie, oficjalnie mówi się że no - dobrze zarabiają jacyś lekarze, prawnicy, dentyści, fachowcy fizole typu stolarz, hydraulik, mechanik, maniciurzystki, fryzjerki z takich typowych zawodów i to w sumie tyle. Oprócz tego jacyś przedsiębiorcy, developerka mieszkań, działalność gospodarcza ogółem, ale są ryzykowne biznesy i rozległe dziedzinowo oraz zarobkowo, że nie ma schematu, wiec te branże
Najbardziej wkurzające jest ta szkodliwa propaganda, że tylko w IT się zarabia. Wiecie, oficjalnie mówi się że no - dobrze zarabiają jacyś lekarze, prawnicy, dentyści, fachowcy fizole typu stolarz, hydraulik, mechanik, maniciurzystki, fryzjerki z takich typowych zawodów i to w sumie tyle. Oprócz tego jacyś przedsiębiorcy, developerka mieszkań, działalność gospodarcza ogółem, ale są ryzykowne biznesy i rozległe dziedzinowo oraz zarobkowo, że nie ma schematu, wiec te branże
#dozwoloneobelginawykopie, prawda?
No to teraz zapnijmy pasy i jedziemy z tematem, a ta dozwolona obelga jest naprawdę mocarna, w porównaniu z pierwszym wpisem robionym lekko "na siłę" ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Myślałby kto, że bardziej dosadnie i bezpośrednio nie da się kogoś obrazić. No ale jak pokazuje dzielnie nmM, jest to absolutnie dopuszczalne na tej stronie stwierdzenie.
Nic, że datuje się ją aż do nazistowskiej propagandy przeciwko Żydom, która doprowadziła do Holokaustu, chyba największej tragedii nowożytnej historii.
Przykłady użycia:
Tu tak sprytnie dodajmy "chyba", bo jak wiemy z poprzedniego wpisu, tryb przypuszczający działa tylko na korzyść piszącego ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#neuropa #4konserwy #bekazmoderacji #bekazlewactwa #bekazprawakow #moderacjacontent #lgbt #polska
Pozdrawiam ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@J-Roc: Czemu konserwy są takie głupie?
Na pewno jest przede wszystkim głupkiem.
A kto utrzymuje penalizację obrazy uczuć religijnych? To wy chcecie politycznej poprawności.
XDD teczowa tolerancja w praktyce. Wystarczy się z wami nie zgadzać i już plujecie jadem XD
A później wielkie zdziwienie że was nie lubią ( ͡º ͜ʖ͡º)
@GordonL
Według mnie, wolność osobista nie polega na przemarszu przez miasto i machaniu gołymi fujarkami z dildosami w rękach, ale co ja tam wiem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
Lgbtrtvagd to jest raczej już problem globalny a nie krajowy
Już tu latały zdjęcia z niedawnej parady już nie pamiętam gdzie, jak chłopy za baby chodzili przebrani i byli bardzo skąpo ubrani. To wg ciebie normalne? ( ͡º ͜ʖ͡
Bo? Jakieś argumenty?