Wpis z mikrobloga

K---a, powiem wam, że opłacało się n---------ć na te siłkę, niby jak to wiele osób mówi...lepiej się wstydzić jeden miesiąc niż z---------ć 6 miesięcy na siłce, ale od środy do soboty włącznie poleciałem w melanż...spotkanie ze znajomymi, wypad na jezioro, wesele...każdy tylko mówił: pjoter, ale kurna p---------ś, ile ćwiczysz, ile bierzesz, od kiedy kłujesz dupę - XDDD - bo efekty są za dobre, chyba zacznę z Tobą chodzić.

Ja ogólnie z efektów jestem zadowolony tak 4.5/10, plan zrobiłem na ten moment w 65-70%.
Nie skończyłem jeszcze, ale było warto i jeszcze większa motywacja.

Jedna znajoma nad jeziorem zobaczyła to od razu uuuuu ostro, na drugi dzień jej lepsze znajome a nasze wspólne piszą po fejsach i insta do mnie XDDD

Było warto.

Nawet karzełkowaty wzrost 175 cm nie przeszkadza xDDD

Czuj dobrze człowiek.

#mikrokoksy #silownia #chwalesie
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@venividi: pierwszy raz na silke poszedłem jakoś wrzesień albo październik 2017, ale nigdy nic nie ćwiczyłem wcześniej, siłownia to piwniczanka, chodziłem żeby chodzić xd
Tak to jakoś w ubiegłym roku dobry trening wszedł bez diety i w ogóle, a w tym roku już dieta ogarnięta, sen, mniej alko i efekty przyszły jako takie xd
No i przede wszystkim teraz systematycznie chodzę. Kiedyś to 2 miesiące silki i 3 miesiące przerwy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@pjoooter: najlepszy był moment jak zaraz się tak ciepło zrobiło. Nagle wszyscy zdziwieni że w----------e które przeciągneło się od świąt do świąt (grudzień-kwiecień) dało bardzo c-----e efekty. Warto było z---------ć z redukcją od stycznia. Nawet jak jestem po obiedzie to brzuch nie przekracza tej czarnej strefy klatki piersiowej.
  • Odpowiedz
@pjoooter: Mam podobnie, tylko dla mnie nie jest do powód do zadowolenia. To pokazuję jak s---------y jest ten świat. Jak masz dobry wygląd, to nagle kobiety bardziej miłe, o wiele prostsze jest nawiązywanie kontaktów, a Ty tylko zmieniłeś się fizycznie. O tym chlewie zwanym tinderem to już nawet nie chce pisać.
  • Odpowiedz
@venividi: @venividi: nie mam żadnej wykupionej diety ani pudelek xd
Właśnie śniadanie na robocie zjedzone, 3 j---a na twardo, 4 kromki chleba wieloziarnistego, na obiad czeka torebka ryżu, schabowe i trochę melisa gulaszowego + z 300 g kapusty czerwonej xd
A na kolację się pomyśli, musi też jajco na twardo i jakiegoś grejpfruta ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@banan-smietana: też tak myślałem, w sumie jest tak, ale pół na pół
  • Odpowiedz
@pjoooter: najlepiej jak n---------s cała zimę a ludzie ci mówili "i tak pod kurtka nie widać", "nie chce mi się" itd. A teraz wylazisz i ludzie Cię propsuja, patrzą i zazdroszczą. Tak trzymaj stary, powodzenia
  • Odpowiedz
@ChoNoTu: k---a wiedziałem, że coś nie tak dalej jest w moim zachowaniu, następnym razem nagram film jak typiara chwali mojego bica po czym n---------m jej gonga w łeb a tym co przybiegną ją ratować potraktuje trójgłowym smokiem na girze
  • Odpowiedz
@Crock92: kozak będzie jak nie zabiorą do roboty na pół roku i będę mógł dalej n-------ć, bo z planów do końca czerwca - 73 kg - nie wyszło na razie za dobrze.
A chcę jeszcze wejść na czystą masę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz