Aktywne Wpisy
gejuszmapkt +281
#grubaimanlet
xd
xd
kozerus 0
jaki polecacie tani hosting dla 4 stron wordpress? Obecnie byłem przez rok w Hostinghouse ale wykupili ich złodzieje z NetArt i z 65zł brutto zrobiło się prawie 750zł na rok. Może warto zakręcić małysza za takie praktyki? Wykupują mniejsze firmy aby podnieść ceny przy przedłużeniu 10x.
#hosting #webdev #netart
#hosting #webdev #netart
Ja ogólnie z efektów jestem zadowolony tak 4.5/10, plan zrobiłem na ten moment w 65-70%.
Nie skończyłem jeszcze, ale było warto i jeszcze większa motywacja.
Jedna znajoma nad jeziorem zobaczyła to od razu uuuuu ostro, na drugi dzień jej lepsze znajome a nasze wspólne piszą po fejsach i insta do mnie XDDD
Było warto.
Nawet karzełkowaty wzrost 175 cm nie przeszkadza xDDD
Czuj dobrze człowiek.
#mikrokoksy #silownia #chwalesie
XD
Tak to jakoś w ubiegłym roku dobry trening wszedł bez diety i w ogóle, a w tym roku już dieta ogarnięta, sen, mniej alko i efekty przyszły jako takie xd
No i przede wszystkim teraz systematycznie chodzę. Kiedyś to 2 miesiące silki i 3 miesiące przerwy
Właśnie śniadanie na robocie zjedzone, 3 j---a na twardo, 4 kromki chleba wieloziarnistego, na obiad czeka torebka ryżu, schabowe i trochę melisa gulaszowego + z 300 g kapusty czerwonej xd
A na kolację się pomyśli, musi też jajco na twardo i jakiegoś grejpfruta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@banan-smietana: też tak myślałem, w sumie jest tak, ale pół na pół
@pjoooter: powinieneś odpowiedzieć, że ostro to ją bedziesz
A chcę jeszcze wejść na czystą masę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Akurat inny telefon w pracbazie mam xd