Aktywne Wpisy
CrokusYounghand +291
jakaś p0lka, której stary wszystko zasponsorował, jest teraz stawiana na piedestał, jako młoda i ambitna k0bieta, której świat się powinien kłaniać w pas i brać z niej przykład. a ty robaku siedzący w kołchozie, którego nie stać na zakup gównianej kawalerki w powiatowym, d--a cicho, bo psujesz powietrze takim wspaniałym tytanom wstawiania o 4 rano.
it's time to die
#p0lka #wysokieobcasy #wysryw
it's time to die
#p0lka #wysokieobcasy #wysryw
UnderThePressure +83
Prosta ankieta.
#niebieskiepaski #rozowepaski #wykop #ankieta #wykop30plus #wykop40plus #wykop50plus #wykop60plus #wykoppogrzebplus
#niebieskiepaski #rozowepaski #wykop #ankieta #wykop30plus #wykop40plus #wykop50plus #wykop60plus #wykoppogrzebplus
Ile masz lat?
- <20 4.1% (300)
- <30 33.2% (2448)
- <40 45.3% (3334)
- <50 9.6% (708)
- <60 3.8% (278)
- >60 4.0% (296)
Mireczki i Mirabelki, jak oceniacie trwałość Moschino UOMO?
Zakupiłem dekant od sprawdzonego allegrowicza (brałem już duuużo zapachów od niego) i mam wrażenie, że po 2h czuje go szorując nosem po ręce. Możliwe to? Czy mój nos tak szybko się przyzwyczaja?
Część.
Prawda, on długo nie trzyma, szybko staje się bliskoskorny, ale raz udało mi się go zmusić do 8 godzinnego trwania ( ͡° ͜ʖ ͡°) czyli przez całą szychte w robocie czułem ta cedrowa bazę. Ale wtedy przed robota 3 razy po 4psikniecia zaplikowalem w ciągu 20 minut żeby go utrwalić :D
Ale wczoraj chyba bylo za ciepło bo 3 razy w ciągu musiałem poprawić
Na to schorzenie pomóc może tylko słynny Dr Adziak! Doktorze, czy pacjent będzie żył? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@konsonanspoznawczy: @mekekeke: @dradziak:
@switspl
Zalecam okłady z Kourosa, dwa razy dziennie, po 4 aplikacje w zamkniętym pomieszczeniu.
Recepta do zrealizowania w prawie każdej perfumerii.
Pozdrawiam serdecznie
Jeśli moschino Ci nie siedzi, to niestety, ale musisz szukać dalej.
Na mnie też niektóre zapachy słabo siedzą i trzeba z tym żyć :)