Wpis z mikrobloga

Ten wpis to tylko plotki i przypuszczenia.

Myślę, że temat zmieszania FaZe i zawodników MIBR może wrócić do rzeczywistości. Brazylijczycy mają coraz mniej opcji, testowali już większość znanych zawodników od siebie, a kupno młodych może być problemem (patrz: FURIA i kontrakty).
Znając wypowiedzi Colda i NiKo, możemy być pewni, że oni zawsze będą szukali czegoś więcej i ciężko ich zaspokoić byciem w top10, do tego wczorajszy wywiad z Kovacem może niepokoić fanów NEO. NiKo powiedział, że gra mu się źle i nie może się odnaleźć, a FaZe zagrało na EPL najgorszego CS'a, od kiedy dołączył do nich Filip.
MiBr testowało już wcześniej Stewiego i Tarika, więc komunikacja po angielsku nie będzie problemem. Dodatkowo warto wspomnieć o... europejskim FPL'u i warunkach w Europie. Wydaje mi się, że Fallen uwielbia grać w EU, a zawodnicy często wspominają o różnicach między Ameryką i Europą, jeżeli chodzi o trenowanie drużynowe i indywidualne.

TLDR:
NiKo, Fallen, Coldzera, Rain+ fer albo jakiś inny bohater typu Sunny w jednym składzie ?;- )
#csgo
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ju_q: Zawsze sprowadzasz na ziemię. A gdybyś miała jednak spróbować zaryzykować jakieś przypuszczenie...neo zostanie czy nie w Faze?
  • Odpowiedz
@tryvial: FaZe ma spory problem, bo w niedługim czasie grają sporo. Grali Dallas, grali teraz ESL, za niecałe dwa tygodnie Kolonia, potem BLAST w LA. Nie ma czasu na testowanie kogoś nowego, więc wcale mnie nie zdziwi, jeśli Filipowi podziękują dopiero po turnieju w Los Angeles. Od tamtego czasu do Majora mamy ponad miesiąc - sporo czasu.
  • Odpowiedz
@Jacuszyn: Tylko, że jest roster lock i muszą zgłosić do 25 czerwca swój skład na majora, więc nie mają czasu na żadne zmiany i najprawdopodobniej NEO "wytrzyma" tam co najmniej do Berlina.
  • Odpowiedz
neo zostanie czy nie w Faze?

@tryvial: Do Majora - okaże się w ciągu trzech dni. ;) Jeśliby chcieli go zmienić, musieliby go zmienić już teraz, bo do 25. czerwca muszą zgłosić skład na Majora.

Generalnie wszystko zależy od tego, jakie opcje mają oprócz niego. Patrząc po ich grze i wynikach - imo nie powinien zostać.
Ale patrząc po tym, co mogą zrobić - nie bardzo mają inne wyjście niż trenować z
ju_q - > neo zostanie czy nie w Faze?
@tryvial: Do Majora - okaże się w ciągu trzech...

źródło: comment_bfh9JxddJ80EKwPIas8su7TyivWtnAMa.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@ju_q: „Imo nie powinien zostać?’’ Nie jestem tego pewien, wydaje mi się, ze tam jest grubsza akcja niż to , że neo słabo prowadzi. Przykładowo, że guardian gra słabo jak na tego typu snajper
  • Odpowiedz