Wpis z mikrobloga

@popistaks: Generalnie kibicuję temu związkowi, ale robię się powoli zazenowana widząc, że któryś dzień z rzędu siedzą w jakiejś komunie. Ja rozumiem trzy miesiące zamknięcia, tęsknotę za dobrym melanzem bez kamer i za bliskimi ludźmi, no ale nikt mi nie powie że tak się da jakiś związek budować. Tym bardziej że kiedy bym nie oglądała to wiecznie siedzą daleko od siebie i jakoś tak bez emocji. Dziwne to dla mnie.
  • Odpowiedz
@BananowyBananowiec: tak ja tez obstawiam ze te 4 osoby coś mogą jedynie osiągnąć.
- Madzia i Olo wiadome mieszkają w Warszawie / obracają się w towarzystwie osób z show biznesu / wygrała program jest szał
- Igor i Andzelika tu dobrze ze Igor zamierza przeprowadzić się do Warszawy, ale ja na jego miejscu popracowałabym nad PR ( INSTAGRAM dodaje stare zdj z programu trosKe smieciowo-nic nowego + słaba jakosc filmików
  • Odpowiedz
@Zalogowalam_sie: on jej nawet na randke do porządnej restauracji nie zaprosił, a przeciez taki miliony 20 tys mies hrywien zarabiał... nawet Magda w wywiadzie sie tego domagała, a on zbył temat i dalej nie zaprosił zamiast powiedzieć ok to po tym wywadzie szykuj sie na wieczor we dwoje tam i tam, a nie znowu leciec na imprezke z tymi samymi ludzmi kolejny dzien z rzedu. Gimbaza.
  • Odpowiedz