@popistaks: po programie jego zachowanie to porażka XD W ogóle co to za związek i poznawanie siebie jak cały czas siedzą ze znajomymi- zero kontaktu sam na sam, troszkę taki nadal podstawówki jak w BB ( ͡°͜ʖ͡°)
@BananowyBananowiec: oni będą mieli mega korzyści bo przebywają z osobami z branży którzy dadzą im dobre wskazówki - jak prowadzić instageam co i jak...
@Zalogowalam_sie: no tak dlatego ja tam im kibicuję. Bo narazie to tylko oleg madzia igor i endzi mogą coś "osiągnąć wielkiego" Bo reszta raczej ma swoje już życie
@popistaks: Generalnie kibicuję temu związkowi, ale robię się powoli zazenowana widząc, że któryś dzień z rzędu siedzą w jakiejś komunie. Ja rozumiem trzy miesiące zamknięcia, tęsknotę za dobrym melanzem bez kamer i za bliskimi ludźmi, no ale nikt mi nie powie że tak się da jakiś związek budować. Tym bardziej że kiedy bym nie oglądała to wiecznie siedzą daleko od siebie i jakoś tak bez emocji. Dziwne to dla mnie.
@BananowyBananowiec: tak ja tez obstawiam ze te 4 osoby coś mogą jedynie osiągnąć. - Madzia i Olo wiadome mieszkają w Warszawie / obracają się w towarzystwie osób z show biznesu / wygrała program jest szał - Igor i Andzelika tu dobrze ze Igor zamierza przeprowadzić się do Warszawy, ale ja na jego miejscu popracowałabym nad PR ( INSTAGRAM dodaje stare zdj z programu trosKe smieciowo-nic nowego + słaba jakosc filmików
@Zalogowalam_sie: @BananowyBananowiec: Bartek mówił, że teraz będą kursować między Irlandą i Polską. Ma być w sierpniu znowu w Częstochowie i grać koncert podczas imprezy plenerowej ( ͡°͜ʖ͡°)
@kum91: No tylko wiesz być a bywać to zupełnie co innego. Do sierpnia to już ten boom na BB minie i ci co chcieli aby było o nich głośno zostali a reszta to będzie tylko pamiętana przy okazji
@Zalogowalam_sie: on jej nawet na randke do porządnej restauracji nie zaprosił, a przeciez taki miliony 20 tys mies hrywien zarabiał... nawet Magda w wywiadzie sie tego domagała, a on zbył temat i dalej nie zaprosił zamiast powiedzieć ok to po tym wywadzie szykuj sie na wieczor we dwoje tam i tam, a nie znowu leciec na imprezke z tymi samymi ludzmi kolejny dzien z rzedu. Gimbaza.
#bigbrother
W ogóle co to za związek i poznawanie siebie jak cały czas siedzą ze znajomymi- zero kontaktu sam na sam, troszkę taki nadal podstawówki jak w BB ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo reszta raczej ma swoje już życie
- Madzia i Olo wiadome mieszkają w Warszawie / obracają się w towarzystwie osób z show biznesu / wygrała program jest szał
- Igor i Andzelika tu dobrze ze Igor zamierza przeprowadzić się do Warszawy, ale ja na jego miejscu popracowałabym nad PR ( INSTAGRAM dodaje stare zdj z programu trosKe smieciowo-nic nowego + słaba jakosc filmików
Do sierpnia to już ten boom na BB minie i ci co chcieli aby było o nich głośno zostali a reszta to będzie tylko pamiętana przy okazji
Ale przynajmniej Kutasz ze złości podcina sobie żyły XD