Wpis z mikrobloga

Jak najwięcej ludzi powinno to zobaczyć. Jeśli ruchy LGBT będą się tak prezentować żadna powszechna akceptacja związków partnerskich ani adopcji dzieci przez pary homoseksualne nie będzie nigdy miała miejsca.
  • Odpowiedz
@xandra: nie probuj zrownywac promocji swoich obrzydliwych perwersji z dobrem reprezentowanym przez modlitwe, modlenie sie do figurki/obrazka to balwochwalstwo i demonstrujesz tym ze gowno wiesz o sensie religii, a otwierasz jape
  • Odpowiedz
@tegotypu: Ależ zachowujecie się identycznie jak prymitywne plemiona sprzed dziesiątków tysięcy lat, tak samo zamknięte na postęp, cywilizację i rozum. Nie wspominając o dobrej woli. I jeszcze próbujecie narzucać swoje racje innym. Szerząc jednocześnie nienawiść do takich osób, do aborcji, in vitro, antykoncepcji. Więc mogłabym powiecieć: A won od naszych macic zboczeńcy!

@szczam_na_mlodziez: A ciekawe skąd ta stronniczość?

@Hatespinner: A ja czuje obrzydzenie widząc obwieszonego złotem
  • Odpowiedz
@truio: Ależ ja tego nie pochwalam w tej formie, powtarzam to już nty raz. Nie jestem też feministką ani nie należę do Antify. Po prostu nie cierpię hipokryzji.
  • Odpowiedz
@xandra: po lewej widać człowieka niepełnego rozumu, członka ruchu, który nie nie lubi pewnych faktów min na temat dużej liczby partnerów wśród gejów oraz chorób wenerycznych w tym zakażeń wirusem HIV. Do tego dochodzą całe masy ludzi z zaburzeniami tożsamości płciowej i seksualnej. Po prawej mamy biskupa bądź arcybiskupa, członka kościoła katolickiego, organizacji która ma własne państwo (Watykan), oraz skupia w swoich szeregach ponad 17% ludności świata (wszyscy wyznawcy chrześcijaństwa
  • Odpowiedz