Wpis z mikrobloga

Nienawiść jaką sieją katolicy to osób nie zgadzających się z ich bajeczkami jest przerażająca.

@xandra:
Jakiś przykład?
Bo ciągle widzę takie teksty, ale nie widzę do czego się odnoszą.
  • Odpowiedz
@Kamyczek91: Nazywanie kogoś zboczeńcami, dewiantami i pedofilami i to publicznie przez KK czym nazwiesz?

@Errad: A czy autor tego posta tak kogoś nazwał?
Komentujesz post czy wylewasz żale i frustracje na cały KK? Nie zakładaj ze wszyscy którzy sa anty LGBT są od razu katolikami, a wszyscy katolicy sa anty-LGBT. Swiat nie jest czarnobialy. Poza tym odpowiedz sobie na pytanie, czy wymagając tolerancji od innych i zarzucając im
  • Odpowiedz
@Kamyczek91:
To nie do mnie wprawdzie, ale popieram, co ciekawe zostawiłem notatkę o koleżance sugerującą dokładnie to, jak się zachowuje więc jak dla mnie po prostu z jakiegoś szalonego powodu ślepo nienawidzi kościoła.
  • Odpowiedz
Polityki PiS rodem z PRL nie popieram w żadnym wypadku. Nie czuję nienawiści do katolików, po prostu przeciwstawiam się ich próbom wpływania na życie innych pod wodzą KK. Zobacz jak wyglądają prawdziwi katolicy witani z otwartymi rękami przez ojczulków na Jasnej Górze. Pewnie jak jeden żyją z 500+ za moje podatki... Bóg, honor, ojczyzna!

@xandra: ale to po pierwsze - propagujesz równość czy walczysz z KK i PiS? Bo jak
  • Odpowiedz
@Errad: O faktycznie! Z jakiegoś powodu wskoczył mi Twój nick.
No cóż. Niech nienawidzi. Ja się tym nie będę przejmować. Najbardziej jednak nie rozumiem jak takie osoby moga wymagąc czegoś lub mieć pretensje do innych robiąc dokładnie to samo.
  • Odpowiedz
nie mam nic do KK czy LGBT ale organizowanie marszu równości pod Jasną Górą uważam za prowokację. Typowe działanie pod publiczkę, by było głośno, a w mieście jest sporo miejsc, gdzie można to zrobić fajniej propagując i miłość i równość.

Nie trzeba robić tego pod klasztorem, gdzie od wieków obdywają się pielgrzymki "frakcji przeciwnej". Dla mnie to mocno słabe.

@symis: W samo sedno. To samo z robienie proporców świętej waginy
  • Odpowiedz
propagujesz równość czy walczysz z KK i PiS?

@symis: I jedno i drugie.

Po drugie - to jestem z Częstochowy i nie mam nic do KK czy LGBT ale organizowanie marszu równości pod Jasną Górą uważam za prowokację

Nie trzeba robić tego pod klasztorem, gdzie od wieków obdywają się pielgrzymki "frakcji przeciwnej". Dla mnie to mocno
xandra - > propagujesz równość czy walczysz z KK i PiS? 
@symis: I jedno i drugie.
...

źródło: comment_0ugEHTvCI0hexZg0Egy2291eEAr6AJSn.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@xandra: Ale o czym ty p--------z? Sprawa kompletnie nie związana z tematem. A to że jakiś gowno warty dziennik tak napisał to czego się spodziewać...

Powiedz mi jeszcze tylko że uważasz że ten typ na zdjęciu zachowuje się normalnie to padnę ze śmiechu
  • Odpowiedz
Skoro nie widzisz podobieństw, to nie mam pytań...

@xandra: Ale temat jest k---a o Rydzyku, czy o paradach równości? Jak coś innego co się nie podoba to załóż swój własny, może też będzie popularny.
  • Odpowiedz
I jedno i drugie.

@xandra: to się zdecyduj, bo nie można walcząc o równość jednocześnie cisnąć innych, którzy też jej chcą dla siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A pobicie pokojowo protestujących pod JG członków LGBT przez bandycką patolę i równoczesnie witanie ich z nazistowski hasłami co rok przez ojczulków Paulinów pochwalasz?

@xandra: też nie popieram. Dla mnie jak już tam przyleźli, to powinni ich
  • Odpowiedz
@symis: A czym jest walka, jeśli nie pewną formą ataku, a raczej kontrataku? Nawet jeśli to obrona, dochodzi do starcia.
Ależ ja się zgadzam, nie popieram marszy z takimi dziwadłami. Ale serio, on niczym się nie różni od tego klechy na górze...
  • Odpowiedz
Nienawiść jaką sieją katolicy to osób nie zgadzających się z ich bajeczkami jest przerażająca.

@xandra: słyszałem o takich jednostkach, jednak możemy się wyliczać i zapewniam Cię, że tych tz pseudoateuszy, "lewaków" (chodź nie lubię podziału dwuosiowego) jest o wiele wiele więcej.
  • Odpowiedz
Rydzyk jest patronem Narodowców, którzy aktywnie walczą, a nawet atakują fizycznie uczestników parady.

@xandra: Odpowiesz mi w końcu na pytanie co to ma k---a do rzeczy w związku z tym, że uczestnicy parady zachowują się jak zwierzęta? XD

A gołębie srają z powietrza na uczestników obu zgrupowań, może ten problem też powinniśmy rozważać?
  • Odpowiedz
A gołębie srają z powietrza na uczestników obu zgrupowań, może ten problem też powinniśmy rozważać?

@Hatespinner: nie mów, że nigdy nie rozważałeś wyeliminowania gołębi z przestrzeni publicznej chociaż czysto teoretycznie
  • Odpowiedz