Wpis z mikrobloga

#tworczoscwlasna #produkcjamuzyki #ableton #mirkoelektronika #muzyka
Chciałbym jeszcze nad nim trochę posiedzieć, ale chyba znowu zacznę coś nowego¯_(ツ)_/¯
Nie bijcie za tagi, ale głównie słuchaczy #techno i #muzykaelektroniczna chcę spytać - czego brakuje, co zrobiłem najbardziej c-----o, a co trochę mniej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam nadzieję, że wszystkich 11 XD śledzących #czandlerpoleca nie będę za bardzo denerwował takimi wrzutami raz na jakiś czas.
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czandler_bing: kawałek nie przynudza, dla mnie to duży plus. Od typowego Techno trzymam się z daleka, głównie dlatego, że przejścia trwają za długo, nie potrafię przy takiej muzyce usiedzieć.

Wołam @rivers666, tworzy on muzykę w podobnym stylu.
  • Odpowiedz
@rivers666: To jeszcze nie koniec. xd Tak na poważnie, to pierwszy kawałek, który wrzuciłem gdzieś publicznie. Z reguły wysyłam swoje rzeczy kilku znajomym, bo mam świadomość, że HATE czy Beatport nie są jeszcze dla mnie XD, ale chcę wiedzieć z czasem czy robię postępy, a najlepiej spytać ludzi, którzy mają trochę większe pojęcie o brzmieniu czy w ogóle o samym gatunku.
  • Odpowiedz
@rivers666: Brakuje mi właśnie tej systematyczności. Bo jak już zrobię coś lepszego niż cokolwiek dotąd, to mam wtedy problem z dorównaniem poziomem z czymś nowym. Po czasie dopiero znowu 'uda mi się' zrobić coś, co wydaje mi się jest na kolejnym levelu wtajemniczenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@rivers666: Często napotykam takie sugestie. Np. zamiast siadać do numeru od 0 - całą sesję poświęcić na sound design. Dopiero jak dopada wena - siadasz i kleisz z tego co masz. Ja często siadam natchniony a potem rezygnuję, bo nie mogę zrobić dobrze brzmiącego kicku.
  • Odpowiedz