Aktywne Wpisy
PodniebnyMurzyn +129
Jestem tak stary, że pamiętam, że kiedyś nie było kart w przeglądarce i każda nowa strona otwierała się w osobnym oknie
mam_spanko +227
Przecież na to każde tematyczne zero przypada na polskim YT parę kanałów, które biją na głowę to co teraz oglądamy XD
Stanowski myśli że wrzuci na swój kanał jakaś zbieraninę, każdy od swojego tematu i to nagle ma być monopol i jedyne słuszne medium XD
Każdy może mieć swoje zera wystarczy mieć dobrą zakładkę z subskrybcjami xD
Jak coś jest do wszystkiego to wiadomo do czego jest.
Albo zaczną wykorzysywać swój kapitał
Stanowski myśli że wrzuci na swój kanał jakaś zbieraninę, każdy od swojego tematu i to nagle ma być monopol i jedyne słuszne medium XD
Każdy może mieć swoje zera wystarczy mieć dobrą zakładkę z subskrybcjami xD
Jak coś jest do wszystkiego to wiadomo do czego jest.
Albo zaczną wykorzysywać swój kapitał
Polecam spróbować każdemu choć raz i ocenić, bo to niezwykle delikatne mięso.
Na zdjęciu widzimy już ugotowane ozory, które trzeba oczyścić z warstwy zewnętrznej, ślinianek i innych więzadełek. Następnie skurczybyki będą krojone na cienkie plastry. Smakują dobrze zarówno podane sauté z sosem chrzanowym, jak i usmażone w panierce niczym schabowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gotujzwykopem #jedzzwykopem #foodporn
Ozory są jakoś specjalnie popularne wśród marynarzy?
W tych wieprzowych podoba mi się konsystencja mięsa, które jest fajnie sprężyste.
Te wołowe smakują trochę jak ugotowany szponder, ale pewnie dlatego podpasowałyby większej ilości ludzi.
Niestety wyjątkowo nie zrobiłem zdjęcia
Ale właśnie próbuje ustalić z koleżankami czy to były wołowe czy wieprzowe - zdania są podzielone
Edit: sprawdziłem rachunek i to był ozor woła z Australii :)
@Tryggvason: xD