Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#motoryzacja #samochody Siema motoryzacyjne świry.Poszukuje samochodu do 50 tys cebulionów i mam mega dylemat.Moje wymagania to kombi/suv,automat,rocznik minimum 2015,jakikolwiek naped 4x4(z tego mogę zrezygnować).Wybór dla laika samochodowego jest tak duży że sam nie wiem co brać żeby się nie władować na minę.Samochód głównie w dłuższe trasy po Polsce i raz do roku na Bałkany więc taki połykacz kilometrów
Który warto brać
- Jeep Cherokee KL 9.9% (92)
- Passat B8 27.8% (259)
- Mitsubishi Outlander 14.2% (132)
- Seat Leon 13.2% (123)
- Peugeot 508 25.0% (233)
- Opel Insignia 9.9% (92)
Mój najnowszy film o Kleszczach! Wylądował na Wykopie i YouTube : )
Dodatkowo Mircy wspomnieli, że można zakładać MikroListy - no to mam takową TUTAJ Można się zapisaćna przyszłość, klikając na powyższy link, lub... wypisać :D
Poza tym Wołaaam i pozdrawiam osoby, które miałem poinformować o filmie : )
@Fasol88 @HorrorVacui @Zenit_b @zMariusz @Mak87 @Felipe @maximuss @bobek_86 @mlek @Andreande @WuDwaKa @Foche @Epidemiusz @czarek69 @Aguirre @KsiadzMichal @PITSTOP @MacFlays @emtei @BArtus @Takedo @moon_bluebird @yodaa1 @yapkowy @Jefrey @4lord @mat1989 @Daldek @kryniol @Gizmorider @JanuszPomusz @hertwig @Krachu @ChichyKun @Deba @Peael0 @AiWaN @crouch3r @hertwing @Pucian @browarPL @Naiken @Mangusta @KrystJan @Tulkandra @weeden @thekutaz @kaczmar119 @nWaldziu @spayk @Jogibabu @radzio541 @wojtoli @Mawrycyj @EugeniuszMotyka @camelopardalis @Zaybatzu @frostdemon @Buckethead @mami210 @PapaUniform @ScaRRyMaN @kobayashi @szancik @Giggsy @usun_wreszcie_konto @Mirczan @Valg @herejon @anagaro @Slashear @xer78 @HSHCMateo @SzpiegowskaMaselnica @bobsynek @SnikerS89 @addfor @bronkarus @dr-proktor @sorek @Innowierca @hasiok91 @Rv0000 @SamiecOmega @Faunica @Ziombello @flaa @pawel_je @paparampam @Vikinger @nvmm @kamin @pikulec @SentiBM @EnderWiggin @Daro_ufo @Pafnucek @DurzoBlint @jacaGlaca @BenY_Zezik
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
! @ph_on_tour @WuDwaKa @ziuumm @xniorvox @poote @xer78 @Naiken @Valg @Erneriusz @SunnO @dzasny @Caishen @tmpx @wodzik @dlugi_ @sisoo @Aleis @tmb28 @carving85 @Jefrey