Wpis z mikrobloga

Może mi ktoś powiedzieć jak często trafiacie na dziewczyny które się nie odzywają?? Właśnie wywaliłem 4 jedyne pary jakie miałem bo żadna sie nie odezwała (o przepraszam, jedną powiedziała jedno zdanie i potem już nic). Wkurza mnie to tym bardziej bo to były fajne dziewczyny takie 8/10

A jak to wygląda z perspektywy dziewczyn? Chłopacy też są niemi?
#tinder
  • 28
@Pralko-suszarka dosyć często
Wiele jest takich osób, z którymi też rozmowa się nie klei, bo próbuję jakiekolwiek tematu się złapać, żeby było o czym popisać a tu nic z tego, bo dają dosyć krótkie odpowiedzi lub "aha no to dobrze/fajnie/spoko" - z takimi osobami nie chce się pisać xD dlatego to odinstalowałam
@MaddoxX1911 a prawda jest taka, że faceci często też do wyższej ligi startują
Trzeba się pogodzić z tym, że nie każdy ma umiejętności prowadzenia rozmowy (tyczy się to obu stron), lub po prostu nie nadają na tych samych falach i tyle ¯_(ツ)_/¯
Są atencjusze i atencjuszki i nic się na to nie poradzi
@MaddoxX1911 jednak się sprawdza bardziej "przyciągnij wyglądem, zatrzymaj charakterem" (14 y.o. intisifies ( ͡° ͜ʖ ͡°))
Wiadomo, że charakter jest ważny, ale wygląd też ma jakieś znaczenie, większość by nie chciała ulańca, który nic ze sobą nie robi, czy kogoś z mega krzywą mordą, typowych karyn z wyglądu itp
@paulinnaa: problemu z prowadzeniem rozmów raczej nie mam. Poza tym, ciężki jest nazwać rozmowa coś co nie jest wymiana zdań. Nie jestem wulgarny i nie wyskakuje z prostackim tekstami. Wygląda to jakby nie miały kiedy odpisać albo były zajęte pisaniem z innymi.
@Pralko-suszarka nie widząc jak nawet ta wymiana zdań wygląda, to trudno mi powiedzieć co jest nie tak
Może akurat trafiasz na takie typowe, co będziesz je zagadywać, podczas gdy te będą pisać zdawkowo
Próbuj zapraszać na spotkania, czasami lepiej z niektórymi osobami się gada w rzeczywistości, niż pisze
@paulinnaa: "nie widząc jak nawet ta wymiana zdań wygląda, to trudno mi powiedzieć co jest nie tak"

Problem jest w tym że nie ma żadnej wymiany zdań

kiedyś jak miałem konto na tinderze to nie miałem takich problemów, wpadła para i była rozmowa, teraz nie wiadomo co się stalo, wszystkie milczą jak zaklęte
@guccimiet 2 koleżanki w związku od 2 lat, gdzie żyją bardzo dobrze i dosyć często wychodzimy wszyscy, wszyscy wszystkich szanują
Jedynie słyszałam o przypadku jakiejś tam koleżanki znajomej, która gościa oszukiwała, że w domu siedzi a później sobie w klubach do innych zarywała
Jest ten plus, że nie mam wielu koleżanek, więc o takich chorych sytuacjach nie słyszę zazwyczaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)