Wpis z mikrobloga

Ja p------e Mirki jak zwykle znajdą problem, dziewczyna ma fajny związek, jak Wam się nie podoba to olejcie, chyba że musicie komus psuć przyjemność BO TO NIEŚMIESZNE JEST CO SIĘ CHWALISZ

Dobrze macie, tak trzymać, smacznej piccuni!
@agafiia
  • Odpowiedz
A Ci co analizują że chodzi o traktowanie stawiania za coś wyjątkowego - powodzenia w relacjach jak każde słowo w wiadomości analizujecie xD potem się dziwią że mirki mają feelsy
  • Odpowiedz
@agafiia ja p------e czytając komentarze nie wierzę w to co widzę. Nie można się nawet pochwalić że zjesz z niebieskim pizze bo no właśnie... Pewnie "debil co nie umie gotować" albo "ale z niego cuck". Patologia XD
  • Odpowiedz
Nie wiem co jest śmieszniejsze, ból d--y piwniczaków którym się nie spodobał screen z jakichś tam powodów, czy to że to tutaj wstawiasz. Swoją drogą nie rozumiem o co się p-------------e i analizujecie to jak i co sobie piszą w prywatnych wiadomościach, może taki mają styl bycia a nie inny. Ważne że im dobrze a wam c--j do tego, co nie zmienia faktu że wstawianie takich rzeczy na portal gdzie większość nie
  • Odpowiedz
bo ani to śmieszne, ani interesujące, nic wartego publikacji.

@feketehajuno: jak pełno takich postów na mirko, pewnie i niektóre Twoje można by pod to podciągnać. W gorących nie raz były: jaką postacią z serialu jesteś, czy danielemagicale i podobni. Ktoś wrzucił sobie, że chłopak stawia pizze na obiad, a niektórzy już muszą napisać, że beciak i pewnie wody nie umie zagotować - ten portal to poziom mułu.

@agafiia:
  • Odpowiedz
@agafiia Zjecie sobie pizze... Spoko, aczkolwiek nigdy nie zrozumiem po co "chwalić się" tak normalnymi rzeczami, gdziekolwiek. Ooo super macie relacje, fajnie. Mi to wygląda na typowy #rakcontent rodem instagrama. Wbrew pozorom, mnóstwo ludzi na wykopie ma poukładane w głowie i właśnie może dlatego podobnie jak ja, odbierają ten wpis. Was nie hejtuje, ot, luźna rozkmina. .
  • Odpowiedz