Wpis z mikrobloga

przegrywy hejtują #!$%@? wie czemu, a szczęśliwa parka zjadła pizze ze smakiem i będzie świętować dzień seksu ¯\(ツ)/¯ w związku liczą się małe gesty i niekiedy po całym tygodniu pracy zamówienie pizzy to jedna z przyjemniejszych rzeczy, bo nie trzeba myśleć nad niczym poza smakiem

@pomidorowka: daj dzieciakom zaistnieć w internetach. Może to ich jedyna forma kontaktu z innym człowiekiem? Nie wiem w sumie. Ale bardziej żenadłem z tych wszystkich komentarzy
@TheFlash: XDDDDDDDDDDDDD
@Krupier: bardzo mnie bawią tacy obrońćy praworządności na wykopie xd widziałeś kiedykolwiek jakikolwiek post na wykopie, który byłby inaczej komentowany (oprócz tych, w których ktoś pisze że ma raka)? wykop to wykop, bulwersowanie się że wszyscy nie chwalą chłopaka że kupił pizze (czy co innego mieli pisaćxd) jest idiotyczne
@pomidorowka: Hejtują, bo ta konwersacja to absolutnie nic nadzwyczajnego, normalna wymiana wiadomości w związkach, która może wydaje się zabawna dla samych zainteresowanych, ale ktoś z zewnątrz to czytając nie bardzo wie o co chodzi i czego autor oczekuje wrzucając to na forum, bo ani to śmieszne, ani interesujące, nic wartego publikacji. Większość z nas pewnie mogłaby codziennie tego typu screeny robić i wrzucać, ale wiemy, że to żenujące.

Fajnie, że OPka