Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#chwalesie #informatyka #madki #corki
Niema to jak dostać od znajomej brata, laptopa swojej córki do naprawy - bo za wolno chodzi.
- nie wylogowana z fejsa
- moja dziewczyna po 5 letnim związku nie chciała mi wysyłać takich zdjęć jak ona wysyłała "chłopakom" na mess/snapie

Laska w 2 klasie liceum - a jej kuciapę, chyba już z tego co widzę pół szkoły widziało xD

- mam zgłosić madce, że córka pisała do jakiegoś typa że może się z nim zabić ? - tez wymieniała się fotkami xD

A teraz tak na serio - jakie te dzieci są głupie to matko boska. Dziewczynce się wydaje że jak ma 16/17 lat i niejednego penisa w pysku miała to jest dorosła - jak mnie to zawsze śmieszyło, jak ktoś mówił że ma 18 lat i może robić co chce. Potem tacy debile w wypadku ciąży, mandatu czy bóg jeszcze wie czego od razu biegną do rodziców - bo nie poradzą sobie same.

Do tego serio taki małolat ma tyle w głowie, że na laptopie trzyma sesję ze swoimi nagimi zdjęciami praktycznie jak do gazety p---o (zgrywane z telefonu - bo katalog formatowany jak w androidzie). Nie zdaję sobie z tego sprawy, że jak zgubi telefon - ktoś nawet pinu nie musi mieć żeby sobie dane ściągnąć ?

Do tego na kompie tyle wirusów, że typiara jak by miała konto w banku to już dawno wysyłała swoje pieniądze za buty z zalando na inne konto niż konto zalando.

wyniki wyszukiwania z googla jedne z ciekawszych:

- jak smakuje s----a
- jak połykać
- jak dobrze robić loda
- zegnaj okrotny swiecie
- tatuaz bez zgody rodzicow

#logikarozowychpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: O c--j ci chodzi obrońco moralności XD daj ludziom żyć po swojemu. To ze przegrywie poszedłeś do technikum informatycznego i cię klepali palami po mordzie nie robi z ciebie osoby uprawnionej do niszczenia życia innym XD na dodatek przeglądanie podczas naprawy jej social mediów to szczyt xdddd
  • Odpowiedz
Niezależnie od okoliczności nie czyta się czyjejś korespondencji. Po pierwsze tak nie robi przyzwoity człowiek z jakimiś zasadami. Po drugie jest na to mocny paragraf.
Dziewczyna jest w najgłupszym wieku, ale autor posta to po prostu kawał mendy.
  • Odpowiedz
  • 0
@Trique właśnie dlatego raz tak się bałem bo oddałem telefon do naprawy i nie usunąłem memów a tam praktycznie same papaje i inne chore gówna
  • Odpowiedz
  • 1
@jazzu2
Zdjęcia, nudesy, kopiowanie archiwów z GG, szukanie jakichś haseł, kluczy licencyjnych i tam dalej to w tamtym serwisie była norma. Już nie mówię o podmienianiu części na gorsze, sprzedawaniu używanych jako nowe i tak dalej. Ale to było 10-12 lat temu.

Sam do dziś jakbym mial oddać telefon/komputer do serwisu bez formatu/wipe to bym miał obawy
  • Odpowiedz