Aktywne Wpisy
Zoyav +135
pamiętacie te mroczne czasy, kiedy microsoft zapragnął podbić rynek smartfonów i powstało największe, niefunkcjonalne gówno o nazwie windows phone, które bardzo szybko zdechło śmiercią naturalną?
(tak, miałam tę nieprzyjemność używania pożyczonego telefonu z windowsem od ciotki przez tydzień jak mój htc był w naprawie i to był jakiś koszmar)
#heheszki #nostalgia #wspomnienia #telefony #smartfon #windows #microsoft
(tak, miałam tę nieprzyjemność używania pożyczonego telefonu z windowsem od ciotki przez tydzień jak mój htc był w naprawie i to był jakiś koszmar)
#heheszki #nostalgia #wspomnienia #telefony #smartfon #windows #microsoft
chud +4
Mam bombelka 0,5 lvl i trochę martwię się o jego głowę, tzn. kształt i potencjalną plagiocefalię. Pytałem lekarki, ale mówi, że jest dobrze, żeby jeździć obserwować. Czy jest może na wykopie jakiś pediatra lub inni rodzice by ocenili, czy jest tu wszystko w porządku?
#dziecko #dzieci #lekarz #medycyna #pediatria #ojcostwo #tatacontent
#dziecko #dzieci #lekarz #medycyna #pediatria #ojcostwo #tatacontent
GK
Courtois
Navas
Zidane
Lunin(wraca z wypożyczenia)
OBRONA
Carvajal
Odriozola
Hakimi(wypożyczony)
Ramos
Varane
Militao
Nacho
Vallejo
Marcelo
Reguilon
*Mendy(prawie pewny)
Theo Hernandez
POMOCNICY
Casemiro
Llorente
Modric
Kroos
Ceballos
Valverde
Kovacic(wraca z wypożyczenia)
James Rodriguez(wraca z wypożyczenia)
Isco
Brahim Diaz
+ktoś z wyższej półki zapowiadamy do pomocy Pogba / Eriksen / Ndombele / van de Beek
ATAK
*Hazard(prawie pewny)
Vinicius
Asensio
Benzema
Jovic
Bale
Ödegaard
Rodrygo Goes
GOATzquez
Mariano
RDT(wraca z wypożyczenia)
Mayoral(wraca z wypożyczenia)
Mamy klęskę urodzaju w klubie ¯\_(ツ)_/¯
Na ten moment Real z zawodnikami wracającymi z wypożyczenia będzie miał do dyspozycji 35 piłkarzy. Doliczając Hazarda, Mendy'ego + kogoś do pomocy to mamy 38. Życzę powodzenia w selekcji Zizu. Tutaj problemem już nie robi się tylko kupno kolejnych zawodników, ale sprzedaż tych, którzy nie zmieszczą się w kadrze.
Perez jest jednym z najbardziej niedocenianych prezesów. Ten człowiek wyciągnął Real z tragicznej sytuacji finansowej, odrodził ten klub ogromnymi transferami już na początku swojej kariery, poprowadził nas do szeregu tytułów, doprowadził do budowy najnowocześniejszego stadionu na świecie, mamy świetną kondycję finansową i zdrową drabinkę płac, piękny ośrodek szkoleniowy, najlepszą na świecie umowę sponsorską z Adidasem, od kilku sezonów jako jedni z nielicznych wychodziliśmy w transferach na PLUS lub niewielki minus, a przy tym tworzy młodą kadrę ściągając najlepsze perełki z całego świata, które największe sukcesy mają dopiero przed sobą.
Florentino Perez- presi, na którego nie zasługujemy.
#realmadryt
@Czarzy: @Marseloo: kurła kto by to widział, że wychowanek gra
@Marseloo: bardziej chodziło mi, że kolejny do listy.
100% racji.
Dlatego śmieszyły mnie wpisy tutaj czy na rm.pl twierdzące, że Real w następnych latach sięgnie dna i stoczy się jak wielki niegdyś Milan, bo nie mamy kim grać ( ͡º ͜ʖ͡º)
I wpisy szkalujące Pereza, że niszczy ten klub.
Tak jak na pw wspomniał mi @krissq2502 - Deal z Jamesem wracającym do Nas po płatnym wypożyczeniu to majstersztyk. Pewnie Floro od razu uzgodnił
Nikt nie spodziewał się że ten sezon będzie aż tak słaby i że pewnym zawodnikom aż tak spadnie zaangażowanie.
I kończąc jesteś mądry po fakcie, nikt nie
14/15
James
Kroos
Odegaard do Castilli
15/16
Kiko Casilla
Kovacic
Vallejo
Asensio
Vazquez
Casemiro
16/17
Morata
+ z Castilli:
Mayoral
Llorente
Mariano
17/18
Theo Hernandez
Ceballos
Hakimi
18/19
Vini
Courtois
Odriozola
Lunin
Brahim
+ wyciągnięcie kilku z Castilli
Oczywiście było znacznie więcej nazwisk, ale wymieniłem tylko te bardziej znane, które jakoś zaistniały. Próbujesz się czepiać, a tak naprawdę twoich zarzutów nie popierają żadne
Nie jest topowym napastnikiem ktoś