Aktywne Wpisy
amozetoostatniraz +255
Ale dzisiaj antypolaków d--a piecze, że ktoś sobie idzie z polską flagą w polskie święto XD . Wy tylko z tęczową albo z ukraińską byście chodzili xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
Pan_krecik +623
#ekologia
@Twinkle: Jak technologia będzie tanieć to i LZS Chrząstawa będzie w takich grała.
@Blaszka_Paszka: Chyba nie do Lewandowskiego na pozycji napastnika w Reprezentacji Polski XD
@push3k-pro: Byłoby fajnie, ale podejrzewam, że skoro są tylko rozgrzewkowe to słabo się w nich gra.
@matixrr: Wspominałam o tym. Juve jednak jak
@Twinkle: Zrobią odpowiedni materiał, to i będzie odpowiednio przewiewny. Robią już takie ubrania dla sportowców. To kwestia czasu.
@Twinkle: ładnych kilka lat było głośno o koszulkach z butelek plastikowych np. dla Celtiku
To było w 2010 już
@Jacket: Zwykłe plastikowe śmieci przecież niewiele wspólnego mają z organizmami z których się je wyciąga. :)
Do jednorazowych, właśnie. A da się go zastąpić setką innych tworzyw i Lidl idzie w tym kierunku.
Widocznie PL nie jest cywilizowanym krajem, skoro tyle ludzi ma w------e na segregację.
@niemamnasmsy: Wtedy jeszcze nie interesowałam się aż tak sportami drużynowymi. ;)
Komentarz usunięty przez autora
@Jacket: Marketing ekologiczny nieistotne jaki by nie był, ważne, że chociaż na jedną osobę zadziała. Jesteśmy tak zacofani w wielu kwestiach, że mnie to przeraża.
@no360scope: Dokładnie to był 3 zestaw meczowy.
Komentarz usunięty przez autora