Wpis z mikrobloga

@RoastieRoast: A co ty masz do mojego czasu, zainteresowań i chęci. Zrobiłeś mi świetną reklamę, dzięki tobie wywaliłam na czarno największych przegrywów tutaj, a ty nie masz spokoju z powiadomieniami, pomijając że ośmieszyłeś się w oczach połowy wykopu. A prosiłam usuń xDDD
  • Odpowiedz
@RoastieRoast: Wielu ludzi dzięki tobie usłyszało naszą muzę i im się spodobała, przejrzyj komentarze xDDD Osiągnąłeś dokładnie odwrotny skutek od zamierzonego ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@xandra: poznałem takiego jak Ty, raper 001.Twoja muzyka jest lepsza, ale nadal nieużyteczna za bardzo. Ba, jest całkiem niezła, gorszą komponowałem w gimnazjum, tylko wtedy internetu nie był o, to w audycjiMichela Morritza puszczałem przez telefon xD pogódź się, że może jesteś lepsza od Karyn i przegrywów, ale jesteś na takim samym niskim poziomie, co ja - poziomie, na którym nawet karyny bardziej gardzą, niż doceniają pasje. Czy raczej hobby.
  • Odpowiedz
@Let_Me_2_Be Z głowy Ci nie powiem ale zobacz sobie na fejsbuku Pancerna X. To jest zaprzyjaźniona ekipa historyczna nasza i kilku chłopaków od nich też właśnie strzela z łuków konno na różnych zawodach. Wieczorem sprawdzę dokładnie i Ci podeśle.
  • Odpowiedz
@xandra: Tyle lat zainwestowałaś w internety i wszystko jak krew w piach. Dajesz się triggerować jakimś typkom, którzy na żywo baliby się popatrzeć na Ciebie. Też lubię się kłócić, ale kilkanaście stron inby to trochę przegięcie, szanuj się.
  • Odpowiedz
@Teraznaspokojnie Nie no tak, chodzi mi o to że jazda konna jest bardzo pierwotnym zajęciem i przez tysiące lat była dosyć kluczowa w historii ludzkości. Wyobraź sobie cały epizod cesarstwa rzymskiego gdyby nie istniały w ogóle konie chociażby.

Kurła ale rozkmina po tłoczku weszła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MichaelNofield: Używam, gram w gierki, oglądam dema, tworze na nich grafikę i muzykę (wystawiam muzę na demoparty). Znam się na nich dobrze i chętnie dzielę tą wiedzą.

@NoMercyIncluded: Wiesz, co kto lubi, skoro już doszło do tego, to nie mogłam pozwolić, żeby pisali co im się podoba bez wyjaśnienia kontekstu.
  • Odpowiedz
kontekst

@xandra: ...który nic nie zmienia. Twój komentarz dalej jest utrzymany w tonie "co to nie ja...", zamiast napisać to po prostu, bez ukrytego przechwalania się.

nic niezgodnego z
  • Odpowiedz
@kompek: Wierzysz w bajki, które opowiadają ci szamani. Bajki których w żaden sposób nauka nie zweryfikuje. Piszemy dzięki nauce a nie modlitwom do zmyślonych przyjaciół. Dorośnij, jest XXI wiek. W żadnym wypadku nie atakowałam innego wykopka, chyba, że sprowokowana. Wytykanie innym oczywistych błędnych skojarzeń po prostu mam we krwi.

Nadal uważam, że ludzie którymi kler tak łatwo manipuluje, by wyłudzić od nich kasę nie powinni mieć prawa do głosowania, bo
  • Odpowiedz