Wpis z mikrobloga

@M1r14mSh4d3: Ależ ja nie sugeruje że każdy ten soundtrack musi lubić. Mówię tu stricte o rzemiośle i świadomym korzystaniu z harmonii. Soundtracki takie jak Romero wymagają dobrej znajomości teorii i można powiedzieć że jeśli chodzi o strukturę są bardzo porządnie zbudowane(jeszcze raz zwrócę tu uwagę że nie mówię tu jakości samego dźwięku(syntezatorach) albo chociażby o masteringu). To tak jak z chociażby muzyką Bacha mogę powiedzieć że sam nie jestem jej
  • Odpowiedz
@MrNobody567: Nie bardzo rozumiem dlaczego Williams znalazł się w dyskusji? To zupełnie inna półka. Mi się akurat twórczość Romero bardzo nie podoba. Utwory są słabe, a jego twórczością będą jarać się raczej fani serii HOM&M. Z kolei Williamsa w mojej bibliotece od zarąbania. ;-)
  • Odpowiedz
Patrzczcie jak #p0lka buduje swoje poczucie własnej wartości. Robienie "muzyki" elektronicznej we fruity loops i, uwaga, CZYTANIE KOMIKSÓW sprawia, że ona sobą "coś reprezentuje" XDD

@RoastieRoast: A weź, szkoda strzępić ryja.

Nie obraź się, ja bardzo rzadko się mylę, a już na pewno braku logiki nie można mi zarzucić. Posiadam duży zakres zainteresowań, umiejętności i wiedzy z różnych dziedzin, co za tym idzie myślę inaczej niż inni, ten
Kryspin013 - > Patrzczcie jak #p0lka buduje swoje poczucie własnej wartości. Robienie...

źródło: comment_2KaZvgHWPkKcvHf3ZLHbgr6xxfMxLaY5.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz