Aktywne Wpisy

damienbudzik +163
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
źródło: blabla
Pobierz
ElectroNICK +128
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w

Zajebiście. Ostatnio jak byłem srogo pijany na imprezie to poznałem się z pewnymi dziewczynami i na następny dzień, jedna z nich zapytała czy nie chciałbym się z nią spotkać. Na początku byłem sceptycznie nastawiony do spotkania, bo na zdjęciach z imprezy troszkę grubsza się wydawała, ale jak po nią ostatnio przyjechałem to mocno się pomyliłem, bo ma super sylwetkę i z wyglądu jest 8/10, gdzie ja jestem może 5/10. Świetnie mi się z nią rozmawiało i w ogóle. Dzisiaj jej piszę, że było fajnie i jak chce to możemy się znowu spotkać. Nooo i nagle kurtyna, dostaję odpowiedź ,,Wybacz, ale nie wiem czy mogłoby z tego cokolwiek wyjść..". Ehh, człowiek się stara i przełamuje mimo fobii społecznej, a tu taka porażka ( ͡° ʖ̯ ͡°) Wychodzi na to, że po alkoholu jestem chyba lepszym człowiekiem i mam bardziej gadane. Smutno mi i już nigdy nie zainicjuje żadnego spotkania.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
@Fafnucek: Chciałbym, aby to było tylko jedno potknięcie
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
xd
xd
xd
@pu100stan: No auto marzeń to nie jest, ale z pewnością nie jest to osoba, która przykłada ogromną wagę do takich rzeczy. Nigdy nie kłamię na swój temat ani się nie przechwalam, nawet po
To nie ja to napisałem i to nie ja się musiałem żalić z anonimowych.
Elo mordo.
@AnonimoweMirkoWyznania: z cala pewnoscia wiesz o niej jaka ona jest i co uwaza i co sądzi o twoim samochodzie xd
@zichenbaum
Sorki, ale laski są tępe. Nie warto się przejmować tym co mówią. Zobaczysz jak będziesz miał te 30-35 lat i te wszystkie szukające księcia z bajki się skapną, że ich