Aktywne Wpisy

kobiaszu +373
Chyba faktycznie trzeba prawnie wymuszać fabryczne ograniczenie prędkości bo inaczej się bydło nie nauczy i będzie jeździć z sądowym zakazem. Jaki sens homologowac pojazdy które jadą więcej niż te 180km/h jeżeli nie ma u nas w kraju drogi która pozwala legalnie tak szybko jechać? Niech se przyspieszają do setki w 3 sekundy ale kaganiec na 180km/h i koniec. Do tego surowe kary za ściąganie ograniczeń i problem się zmniejszy. W dzisiejszych czasach
źródło: 1000011198
Pobierz
sebek_r +195
Komentarz do tego, że Volvo chce fabrycznie ograniczyć prędkość w swoich samochodach. Nazywanie "mentalnymi niewolnikami" ludzi, którzy chcą bezpiecznie poruszać się na drogach xD Chcesz jeden z drugim sobie p-----------c to wypad na tor wyścigowy i parkuj tam swojego gruza bez homologacji, a nie stwarzaj zagrożenie na drogach, gdzie normalni ludzie chcą bezpiecznie podróżować.
#samochody #wypadek #majtczak
#samochody #wypadek #majtczak
źródło: temp_file8606686905316583535
Pobierz

https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/buwi29/baldurs_gate_3_is_being_teased_by_larian_studios/
pojawiła się plotka o Baldur's Gate 3. I ponoć ma robić tę grę nie byle kto, ale Larian Studios (znani z Divinity: Original Sin). Mam nadzieję, że to się potwierdzi w niedalekiej przyszłości, a Fronczewski zdąży udzielić swojego głosu jako narrator.
https://www.vg247.com/2019/05/30/baldurs-gate-3-teaser/
#baldursgate #divinityoriginalsin2 #rpg #gry
źródło: comment_dt3KMrOREYTLKuNkkvhq2ALC9oNN5mjX.jpg
Pobierzźródło: comment_q4l33OQTwQeUahqWuqQqxH8iBSTZg1TR.jpg
PobierzAle na razie nie ma co gdybać, może to jakiś subtelny żarcik programisty z Larian.
Niedawno przeszedłem F4, ale w F3 nigdy nie grałem, więc i nic takiego nie zauważyłem.
Ale najbardziej się martwię o fabułę i design postaci towarzyszących, bo nie wyobrażam sobie baldura bez zbierania własnej drużyny :).
Historia CHARNAME jest zamknięta i tak jak poprzednicy zauważyli co najwyżej mogłyby być jakieś odniesienia do niej.
Z BG, szczególnie z części drugiej, najbardziej