Wpis z mikrobloga

@AgresywnyNick: Jeszcze raz przepraszam, obiecuję że wyjadę przy najbliższej okazji by zobaczyć tę objawioną tobie prawdę, która kłóci się ze wszystkimi wiarygodnymi reportażami świata xD idź się leczyć typie plz, ale tak raczej szybciej niż później
  • Odpowiedz
@m4kb0l: Moje włosy, takie kuszące samców! Nie godzi się żeby je im okazywać! Pan Bóg gniewa się jak są na wierzchu! Tak samo się gniewa na psy bo są nieczyste!
  • Odpowiedz
@m4kb0l: no beka, laska w hidżabie sportowym xD oglądałeś czasami Igrzyska Olimpijskie? Została wychowana w takiej kulturze, że czułaby się bez niego niekomfortowo. A druga sprawa to taka, że być może bez tego nie mogłaby uprawiać sportu
  • Odpowiedz
@m4kb0l: ja już mówiłem dwa lata temu do ziomka, że to kwestia czasu aż muzułmanie zaczną flexowac. Dziwię się takim firma jak Gucci czy Hugo Boss itd że jeszcze nie mają w swojej ofercie jakichś hidzabow czy tych śmiesznych sukienek dla szejków
  • Odpowiedz
@AgresywnyNick: woda nie jest naturalnym środowiskiem dla człowieka. Dlatego raczej rozbierany się i zakładamy ubranie które nie krępuje ruchów. Widziałem na żywo muzłumanki na basenie w takich strojach i może nie p---------e ale dość dziwnie i karykaturalnie to wygląda.
  • Odpowiedz
@arczer: Widać dużo wiesz o Islamie prawda? ( ͡º ͜ʖ͡º) W tych cywilizowanych krajach jak Turcja kobiety mogą sobie nosić hidżab, albo nie nosić. W------e bo to element kulturowy.

@Yirmeyahu: Oni już i tak chyba mają jakieś swoje marki czy dostawców specjalnych. Niektóre mają te hidżaby takie... kwieciste, ale designerskie, nietypowe ze z daleka widać, że kosztował w c--j hajsu - to chyba
  • Odpowiedz