Aktywne Wpisy
KladzSie +133
Mmm młode ziemniaczki debiutują w tym sezonie, wolicie mielone czy schabowe? #gotujzwykopem #jedzzwykopem
TechPriest +107
Polska 2025+
Cena: milion złotych (dwa miliony w kredycie)
Dojazd do najbliższego sklepu: godzina w jedną stronę
Uśmiech dewelopera: bezcenny
#nieruchomosci
Cena: milion złotych (dwa miliony w kredycie)
Dojazd do najbliższego sklepu: godzina w jedną stronę
Uśmiech dewelopera: bezcenny
#nieruchomosci
Dzisiejsza gra:
Mafia
Data wydania: sierpień 2002
Platformy: PC, PS2, XBox
Gatunek: TTP
Opis: Najlepsza gra gangsterska jaka została wydana. Takie moje zdanie, klimat lat 30 do tego te samochody i ta porywająca historia. Nie to co teraz trzecia odsłona z czarnym bohaterem a tfu na to. Druga odsłona nie złapała mnie tak za serce jak jedynka. Pomyślcie jesteście zlotówo i robicie zlecenia do najgorszych dzielnic bo się nie boicie i nagle zostajecie gangsterem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To tyle jak ktoś ma jakieś pomysły/uwagi to zapraszam do komentowania( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oceny graczy PC:
Metacritic: 9,1
Gry-online: 9,4
#retrogaming #staregry #gry
Komentarz usunięty przez autora
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
! @Krx_S @EsoGetsReal @BaNaNv13 @Dominias @Mandarlin @scoobydoopl @wielkilen @Gandezz @Gregin77 @omi_kron @RaknieborakzDojczow @wieczorx @Pepek160 @jamnig @ponik_kolny @Puccini @poprostumort @krullol @mocneAnaboliczne @CWhitePL @Renessa @wlochatyjoe @Vinet @rekoj @mam_tu_niezly_ubaw_ @dreszczykemocji @dajpandolara @wojtal567 @tomund @goras @glupiekonto @kofana_anana @zygfryd0 @Jaro070 @JulianPrawomocny @Qurvinox @PanCewnik @zajcmasta @krzesimir @Pendunate @Ginmar @Maestro_PM @Unreal6277 @Mortadelajestkluczem @Frater @Inveth @janosik9 @RudyMusisz @dj_mysz @sztoosik @DywergencjaRotacji @Satanistic @DemptD @LeIndianer @sergeron @Mannaz_Isaz_Raido_Kaunan_Othala @Prospero88 @
A misja z samochodem wyścigowym była jeszcze trudniejsza jak grało się w 10-15FPS.