Wpis z mikrobloga

Najgorsze jest to, że ten wynik wyborów oznacza że szanse na jakąkolwiek poprawę w służbie zdrowia spadły do 0.

Hajs pojdzie na bombelki a Polacy dalej będą umierali na SORach i kolejkach. Kolejkach tez do lekarzy prywatnych

Mnie osobiście najbardziej to niszczy jak o tym pomyśle co to oznacza nie tylko dla mnie i dla moich bliskich. Ja wyjade moi rodzice raczej nie.

Okazało się ze mozna w praktyce poddawac eutanazji babcie pod warunkiem ze dasz pienionszki na wnusie.

#gorzkiezale #wybory #neuropa #4konserwy #antykapitalizm #sluzbazdrowia #medycyna #zdrowie #polityka
  • 36
Hajs pojdzie na bombelki a Polacy dalej będą umierali na SORach i kolejkach. Kolejkach tez do lekarzy prywatnych

@Kjedne: A opozycja która przez swoje 8 lat rządów utrzymywała wydatki na służbę zdrowia na poziomie 4% pkb by zapewniła poprawę? Ten rząd przynajmniej jako jedyny choć też pokrętnie ustanowił jakiś minimalny wzrost wydatków.
@Kjedne: Bombelki dorosną i też będą umierać na SORach i kolejkach, a jeśli dożyją, to będą miały głodową emeryturę. Zrobią nowe bombelki, które będą miały coraz bardziej przesrane. W międzyczasie coraz więcej młodych ludzi będzie emigrować, a zatem będzie mniej wpływów z podatków na bombelki, więc PIS podwyższy podatki i wprowadzi jakieś nowe. Tak to się będzie kręcić.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 14
@Kjedne: oj tam oj tam, warzne, że na BOMBELKI DALI, POPRZEDNIA WŁADZA TYLKO KRADŁA.
A tak zupełnie poważnie, to NFZ #!$%@?ć prądem. Jak nie masz prywatnej opieki medycznej i nie trzymasz się w dobrym zdrowiu, to naprawdę, strach się zapisać do kolejki, bo całkiem poważnie mówiąc, możesz po prostu zejść, zanim dojdzie do ciebie. To jest absolutny dramat, zwykła pierdoła typu kontrola uzębienia musi być wpisana z wyprzedzeniem, bo #!$%@? ugrasz.