Aktywne Wpisy
rydzniznic +34
Wiecie co jest najzabawniejsze? Opozycja powie ze "pieniędzy nie ma i nie będzie" zabiorą social i emerytury, napchają własne kieszenie, wydadzą na ośmiorniczki, a ich elektorat będzie mówił "oooo jaka dobra władza, nie chcą zadłużać państwa, a ja nic nie dostanę, oooo".
Nie wierzę w naiwność tych lemingów xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka #polska #wybory
Nie wierzę w naiwność tych lemingów xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka #polska #wybory
kobiaszu +244
Jeżeli chcesz dyskutować na jakiś temat to warto by było najpierw się z nim zapoznać ;)
A ty jesli chcesz dyskutowac, to warto czytac dokladnie to co napisalem. Bo napisalem dokladnie to co ty.
I mylisz sie, jesli uwazasz ze bogaci od tak sobie z pobudek czysto filantropijnych oddadza komus 75%. Beda albo kombinowac by nie przekroczyc 500tysiecy albo wyjada z Polski lub przeniosa biznes gdzie indziej i Polska gowno
Komentarz usunięty przez autora
Najgłupsze zdanie jakie przeczytałem dzisiaj na wypoku gratuluję (-‸ლ)
Jeżeli to nadal
@Nanook: I co w związku z tym? Wspomniałeś wcześniej o zarobkach na poziomie 500k zł.
500k * 19% (zakładam liniówkę, bo trzeba być idiotą, by siedzieć na zasadach ogólnych przy tych zarobkach)= 95000
A teraz weźmy tych najbiedniejszych
@Koczkozaur: a jesteś w stanie w ogóle jakimś argumentem podeprzeć te swoje wypociny?
Z jakich rzeczy, które zapewnia państwo, osoby bogate korzystają w większej części niż osoby biedne? Żeby usprawiedliwiać wyższe progi podatkowe dla zarabiających najwięcej?
Ale masz rację, 90% Polaków zapłaci niższe podatki w systemie podatkowym proponowanym przez Razem.
Komentarz usunięty przez autora
@Nanook: no ale nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie: jakim prawem masz czelnośc gadać o zwiększeniu % używanego do liczenia podatków dla osób bardzo dobrze zarabiającyh, kiedy skala odprowadzanych podatków to prawie 27:1, a te bogate osoby i tak najczęściej