Aktywne Wpisy
Rembrant +679
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
P0PEYE +20
- 18 osób już nam odmówiło;
- 34 osoby jeszcze się nie zadeklarowały, z czego 21 osób jest mocno niepewnych;
- termin odpowiedzi mamy do 10 czerwca, ciekawe ile jeszcze osób odpadnie (ಠ‸ಠ)
Boję się, że ilość gości weselnych (oprócz nas i obsługi) wyniesie ok 30 osób. A ja głupi kupiłem ponad 100 flaszek wódki, bo myślałem, że będzie chociaż z 45-50 gości (╥﹏╥)
Nie zmuszamy nikogo do przyjścia na wesele, rozumiemy że żyje się ciężko i że nie każdemu wesele jest na rękę, ale jednak boli skala osób, które nam odmówiły.
Hitem z kolei okazał się kuzyn różowej. Dzwoniła w tajemnicy matka kuzyna mojej narzeczonej, że kuzyn (nazwijmy go Zenek) nie przyjdzie, bo nie prosiliśmy jego dzieci (17 i 18 lat) na wesele i chce nam zrobić na złość i zostawić puste krzesło (czytaj. chce powiedzieć że przyjdzie, po czym zostawi nas z pustymi krzesłami). Rodzina... (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#zalesie #wesele #slub
Komentarz usunięty przez autora
@wonzki: słabo się zachował ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@DziewczynaMirka: z kuzynem jeszcze jakieś tam kontakty były, z tymi dzieciakami raczej wcale...
@NeslieN: w mojej ocenie to już trochę patologiczne zachowanie tego chrzestnego
@janeeyrie: czy norma, ciężko powiedzieć... Natomiast ślub jest w rodzinnych stronach, więc wszyscy mają względnie blisko (najdalej 40km)
Dziękuję za miłe słowa ( ͡° ͜ʖ ͡
@BySpeedy: to i tak dobry wynik, chociaż trochę mało ludzi z Twojej strony
@linuxuser: a ja dlatego nie chodzę na wesela. Wiem, że jak pójdę to będą mnie zmuszać do picia alkoholu, a ja nie lubię. Plus koszty wesela nigdy mi się nie zwrócą, a sama wesela nie zamierzam mieć. Sama w sumie zostałam mocno rozczarowana bo np. przyjaciółka, po której się spodziewałam, że mnie zaprosi, nie zaprosiła, a zaprosiła wszystkie inne przyjaciółki z tego
@marcel_pijak: dzięki ziom.
Ty lubisz posiedzieć przy rosole i napić się, ale takie zajęcie bawi coraz mniej ludzi. Po