Aktywne Wpisy
sakiro12 +235
Pojawia się w Polsce 3/10 murzyn.Co na to Polka? "Zakochałam się" "potrzebuje te geny" "czemu nie ma więcej takich w Polsce". #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow
kutmen2 +79
Uwielbiam dupeczki z TikToka, kontent to głównie gibanie się do muzyki, która aktualnie jest viralowa. Zapytałem kilka jaką książkę ostatnio czytały i tylko jedna podała tytuł a reszta zgłosiła komentarz (oczywiście TikTok usunął za mowe nienawiści) albo napisała, że woli Netflix #belazpodludzi #p0lka #humorobrazkowy
- 18 osób już nam odmówiło;
- 34 osoby jeszcze się nie zadeklarowały, z czego 21 osób jest mocno niepewnych;
- termin odpowiedzi mamy do 10 czerwca, ciekawe ile jeszcze osób odpadnie (ಠ‸ಠ)
Boję się, że ilość gości weselnych (oprócz nas i obsługi) wyniesie ok 30 osób. A ja głupi kupiłem ponad 100 flaszek wódki, bo myślałem, że będzie chociaż z 45-50 gości (╥﹏╥)
Nie zmuszamy nikogo do przyjścia na wesele, rozumiemy że żyje się ciężko i że nie każdemu wesele jest na rękę, ale jednak boli skala osób, które nam odmówiły.
Hitem z kolei okazał się kuzyn różowej. Dzwoniła w tajemnicy matka kuzyna mojej narzeczonej, że kuzyn (nazwijmy go Zenek) nie przyjdzie, bo nie prosiliśmy jego dzieci (17 i 18 lat) na wesele i chce nam zrobić na złość i zostawić puste krzesło (czytaj. chce powiedzieć że przyjdzie, po czym zostawi nas z pustymi krzesłami). Rodzina... (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#zalesie #wesele #slub
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Przykre, że rodzina ma takie bezmyślne powody żeby odmówić.
Szczęścia!
@linuxuser: (-‸ლ)
@linuxuser: słusznie.
A tak serio to nie przejmuj się Miras. Mi odmówił w ostatniej mój własny chrzestny i to nawet nie miał odwagi tego sam przekazać + jeszcze kilka osób. Zawsze przyjmuje się, że 10-20% zaproszonych gości się wykrusza. Ciotka gotuje na sali weselnej i mówiła,