Aktywne Wpisy
BKZGlamrap +108
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
Rembrant +1237
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
- 18 osób już nam odmówiło;
- 34 osoby jeszcze się nie zadeklarowały, z czego 21 osób jest mocno niepewnych;
- termin odpowiedzi mamy do 10 czerwca, ciekawe ile jeszcze osób odpadnie (ಠ‸ಠ)
Boję się, że ilość gości weselnych (oprócz nas i obsługi) wyniesie ok 30 osób. A ja głupi kupiłem ponad 100 flaszek wódki, bo myślałem, że będzie chociaż z 45-50 gości (╥﹏╥)
Nie zmuszamy nikogo do przyjścia na wesele, rozumiemy że żyje się ciężko i że nie każdemu wesele jest na rękę, ale jednak boli skala osób, które nam odmówiły.
Hitem z kolei okazał się kuzyn różowej. Dzwoniła w tajemnicy matka kuzyna mojej narzeczonej, że kuzyn (nazwijmy go Zenek) nie przyjdzie, bo nie prosiliśmy jego dzieci (17 i 18 lat) na wesele i chce nam zrobić na złość i zostawić puste krzesło (czytaj. chce powiedzieć że przyjdzie, po czym zostawi nas z pustymi krzesłami). Rodzina... (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#zalesie #wesele #slub
100 butelek wódki po 17zł, to całe 1700zł, chyba najmniejszy koszt z wesela, patrząc na kieckę i garniak ;D Zresztą w moich stronach o ile pamiętam liczy się minimum 0,7 na parę, + winko + pifko, więc może nie będzie tak źle. Na chrzciny Wam zostanie ;D
@Dyktus: piszę o faktach, wesele na 3 godziny nikt się nie bawił jak to możliwe :) kto wpada na takie pomysły
Tak samo od początku mówiłem wszystkim, ze nie zależy mi na prezentach i kto ile wsadzi w kopertę, równie dobrze mogą być same życzenia
Ja wiem, że to wielki wydatek i na wszystkim się kalkuluje, ale po co w ogóle robić takie wesele, żeby potem były jakieś awantury, gniewanie się i
Ja wesele miałem tylko dlatego że matka się uparła, bo to pierwsze w rodzinie, moja różowa chciała przyjęcie dla najbliższej rodziny, zresztą ja też. Fakt że u Nas przyszli praktycznie wszyscy zaproszeni, tylko 2 kumpli którzy byli akurat na prochach, stwierdzili że nie będą jechać i patrzeć
Dokładnie te same powody kierowały rodziną małżonki żeby nie przyjechać, bo małoletnie kuzynki nie dostały formalnych zaproszeń na papierze, na gębę się nie liczy XD
Rozlosuj zaproszenie, chętnie wezmę żonę i wpadnę XD
Komentarz usunięty przez autora
Przykro kolego, też miałem podobne sytuację, na szczęście nie wagi ślubu, bo to przegięcie...
Komentarz usunięty przez autora