Aktywne Wpisy
Klimbert +195
Ciekawe statystyki. Co takiego się wydarzyło pomiędzy rokiem 2000, a 2024 że tak duża liczba kobiet w wieku 45+ bierze antydepresanty? A no np. bezdzietność skoczyła nam z 5% na 40%.
Nasz umysł zachowuje się inaczej jeżeli uważamy, że dziecka nie chcemy ale wciąż mamy szansę go mieć (czyli kobieta jest w wieku poniżej 40 lat). Natomiast inaczej zachowamy się jeżeli wiemy, że szansę już straciliśmy na zawsze (czyli kobieta jest w
Nasz umysł zachowuje się inaczej jeżeli uważamy, że dziecka nie chcemy ale wciąż mamy szansę go mieć (czyli kobieta jest w wieku poniżej 40 lat). Natomiast inaczej zachowamy się jeżeli wiemy, że szansę już straciliśmy na zawsze (czyli kobieta jest w
wykop +15
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
1. Dziękujemy za Wasze liczne zgłoszenia, które w ostatnim czasie nam przesyłaliście. To na ich podstawie przygotowaliśmy i wdrożyliśmy zmiany, o których najczęściej nam wspominaliście. Mamy nadzieję, że te usprawnienia spełnią Wasze oczekiwania. Oto one:
- wdrożyliśmy poprawki w wyszukiwarce duplikatów, obecnie wyszukiwarka lepiej będzie podpowiadała Wam istniejące już znaleziska;
- pojawiły się też nowe zaślepki przy treściach 18+/NSFW;
1. Dziękujemy za Wasze liczne zgłoszenia, które w ostatnim czasie nam przesyłaliście. To na ich podstawie przygotowaliśmy i wdrożyliśmy zmiany, o których najczęściej nam wspominaliście. Mamy nadzieję, że te usprawnienia spełnią Wasze oczekiwania. Oto one:
- wdrożyliśmy poprawki w wyszukiwarce duplikatów, obecnie wyszukiwarka lepiej będzie podpowiadała Wam istniejące już znaleziska;
- pojawiły się też nowe zaślepki przy treściach 18+/NSFW;
Chcę to usłyszeć od Ciebie, chcę znać prawdę, chcę znać Twoje poglądy, a nie oszczerstwa opozycji!
Myślę że jest w tym jakiś sens, którego jeszcze nie rozumiem. Jeżeli mnie przekonasz to na jesieni zagłosuję na PiS. (wrzucę zdjęcie karty)
Zaplusujcie jeżeli chcecie dzielić się prawdą i do niej dążyć.
#wybory #pis
Z góry dziękuję za poważne podejście do mojego pytania. #polityka
@D____d: Sam sobie przeczysz.
Komentarz usunięty przez moderatora
piszesz propagandową papkę bez pokrycia w faktach. Tak jest praktycznie w każdym punkcie. Tutaj np. masz drogi:
https://conadrogach.pl/informacje/prawie-500-km-nowych-drog-w-2019-r-oddane-beda-drogi-ekspresowe-s5-s6-i-s17.html
Działasz jak piesek Pawłowa, który ślini się na zawołanie i warczy na zawołanie. Gratulacje.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Na tej samej zasadzie, PO "budowało" drogi na podstawie programu z 2007 roku. Wiesz kto rządził w 2007 roku, umysłowa amebo? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ba! PO ten program mocno uszczupliło. Tyle tylko, że rozmowa z tobą ma tyle sensu co prawienie kazań granitowej kostce.
tak się składa, że drogi to nie tylko moje hobby, temat mojej pracy magisterskiej, ale i kategoria, w której działam zawodowo. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Platforma zwiększyła budżet, by potem zmniejszyć go PONIŻEJ wartości początkowo planowanych przez PiS. Poczytaj trochę bo się błaźnisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Dostaje 500 plus naprawdę za darmo bo nie płacę podatków w Polsce (brak prawa odnośnie osób pracujących w kilku krajach Ameryki Środkowej)...
2. PO dowalila prawo za swojej kadencji przez które zmuszony byłem wziąść kredyt w walucie której zarabiam a nie w PLN w związku z tym straciłem na tym kilkanaście tys. zł.
Hahahaha. Nr 5.
To dlatego właśnie smog pojawia się w okresie grzewczym?