Aktywne Wpisy
wqeqwfsafasdfasd +279
Podawajcie swoje przykłady "genialnych rad" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
„Każdy jest kowalem swojego losu” – wujek, który po upadku komuny wyniósł z zakładu dwie tokarki i toczył dla Niemców z taką przebitką, że w dwa lata postawił 250-cio metrowy dom.
„Żeby kogoś poznać musisz wyjść z domu” – młoda koleżanka, która ma branie nawet w
„Każdy jest kowalem swojego losu” – wujek, który po upadku komuny wyniósł z zakładu dwie tokarki i toczył dla Niemców z taką przebitką, że w dwa lata postawił 250-cio metrowy dom.
„Żeby kogoś poznać musisz wyjść z domu” – młoda koleżanka, która ma branie nawet w
Chcę to usłyszeć od Ciebie, chcę znać prawdę, chcę znać Twoje poglądy, a nie oszczerstwa opozycji!
Myślę że jest w tym jakiś sens, którego jeszcze nie rozumiem. Jeżeli mnie przekonasz to na jesieni zagłosuję na PiS. (wrzucę zdjęcie karty)
Zaplusujcie jeżeli chcecie dzielić się prawdą i do niej dążyć.
#wybory #pis
Z góry dziękuję za poważne podejście do mojego pytania. #polityka
Zapraszam #!$%@?.jpg
Zatem głosowałaś na PiS, bo prezydent zawetował ich ustawę? Byahahahahahahahhahahahahahahah
Ale serio, #!$%@? już bo męczący jesteś. Jak ci odcięli dostęp do wszystkich stron oprócz wykopu to dzwon do dostawcy neta a nie dajesz popis indolencji tutaj. Nikogo to nie interesuje :)
Komentarz usunięty przez moderatora
@SzukamNlcku: A coś poza tą pisowską propagandą jesteś w stanie dodać od siebie? Jesteś w stanie powiedzieć mi tutaj co takiego PiS dla wsi zrobiło? Już nawet nie musisz się rozpisywać, napisz mi przynajmniej 3 rzeczy: Co PiS zrobiło dobrego dla wsi? Aha, proszę