Wpis z mikrobloga

Dlaczego głosowałeś/aś na PiS?

Chcę to usłyszeć od Ciebie, chcę znać prawdę, chcę znać Twoje poglądy, a nie oszczerstwa opozycji!

Myślę że jest w tym jakiś sens, którego jeszcze nie rozumiem. Jeżeli mnie przekonasz to na jesieni zagłosuję na PiS. (wrzucę zdjęcie karty)

Zaplusujcie jeżeli chcecie dzielić się prawdą i do niej dążyć.

#wybory #pis

Z góry dziękuję za poważne podejście do mojego pytania. #polityka
  • 230
  • Odpowiedz
@wykopowiczka69: No, ale to jest ustawa uchwalona przez PiS. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Zatem głosowałaś na PiS, bo prezydent zawetował ich ustawę? Byahahahahahahahhahahahahahahah
  • Odpowiedz
@GordonL: nie, to nie jest ustawa uchwalona przez PiS buhahahaha
Ale serio, #!$%@? już bo męczący jesteś. Jak ci odcięli dostęp do wszystkich stron oprócz wykopu to dzwon do dostawcy neta a nie dajesz popis indolencji tutaj. Nikogo to nie interesuje :)
  • Odpowiedz
Jak rządziło PO to wsie i wschód polski mieli w dupie, nie robili praktycznie nic a jak robili to w dużych miastach ew. na zachodzie Polski.

@SzukamNlcku: A coś poza tą pisowską propagandą jesteś w stanie dodać od siebie? Jesteś w stanie powiedzieć mi tutaj co takiego PiS dla wsi zrobiło? Już nawet nie musisz się rozpisywać, napisz mi przynajmniej 3 rzeczy: Co PiS zrobiło dobrego dla wsi? Aha, proszę
  • Odpowiedz