Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@e-w-a: po pierwsze nie mam znajomych zeby z nimi grac, po drugie nie szukam ludzi bo jak mam z kims grac to lubie go znac, a po trzecie gram od polnocy do 5 a o tej godz kazdy spi
  • Odpowiedz
@xetrian Grasz w grę 5vs5, na wyższych rankach większość ludzi siedzi w piątke na voipie i ma dobrany skład pod konkretne granie. Jak lubisz grać multi ale solo to LoL nie jest dobrym wyborem. Będziesz się denerwował tylko.
  • Odpowiedz
@xetrian: Graj max 2-3 prostymi champami na jednej pozycji i używaj strategicznie dodge'a. Nie graj jak tiltujesz. Podstawowe zasady aby dojść do platyny. W tym sezonie to i diament dałoby radę tak wbić, bo obniżyli próg D4. Granie duo się nie opłaca - chyba, że masz naprawdę wyrobioną synergię z drugą osobą. Jak grasz duo to masz większe szanse, że w przeciwnym teamie będzie duo lub dostaniesz obniżony mmr w
  • Odpowiedz
Nawet jeśli zdarzają się takie gierki, że ktoś wychodzi ( sam tak miałem, że po prostu musiałem odejść od kompa, jakiś nagły wypadek) to statystycznie będąc lepszym od reszty powinieneś się piąć do góry.
Mireczku tak jest i tego nie zmienisz. Lepiej by było jakbyś tu podesłał swoje opgg i wtedy co lepszy gracz mógłby Ci powiedzieć co robisz nie tak. Trzeba po prostu iść dalej i kerować te zwierzęta. Ogólnie gdzieś
  • Odpowiedz
@xetrian: 2-3 champy niczym więcej nie graj. I na zmianę nimi w zależności od teamu. Nie polegaj na drużynie tzn nie licz na follow, nie licz na ganki, jak widzisz, ze pushuja na pale - idź robic swoje. Po prostu nie daj sie wciągnąć w błędy nawet jak forsują tf który wiesz, ze wjebia to zostaw ich 4v5.
  • Odpowiedz