Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@awsedr: Ja tak miałem w tym tygodniu, takie mocne ukłucie w sercu przez 2sekundy aż się nawet wystraszyłem xD A ekg serca miałem robione miesiąc temu i niby wszystko w porządku.
@Koperek01: siedzę sobie, pełen luz i nagle czuje takie mocne ukłucie w sercu jakby ktoś wbił mi szpilkę, kilka razy w ciągu dnia tak miałam, nie robiłam wtedy nic wymagającego aktywności
@awsedr: mam to samo, co jakiś czas takie mocne kłucie, czasami po pare razy dziennie albo przez cały tydzień codziennie po pare razy, a czasmi przez kilka miesięcy nic. Byłem u kardiologa, początkowe niby nadcisnienie, ale sam je sobie zbiłem a problem jak był tak został nieruszony...
@awsedr jak jesteś w stanie pokazać dokładne miejsce bólu to nie jest to nic groźnego, zapewne nerwoból, dla pewności można iść do kardiologa na kontrolę, żadnego SORu i karetki, chyba, ze zacznie się ucisk w całej klatce piersiowej, poty i promieniowanie do pleców lub ręki
@Qbanek1: ehh, to muszę to sprawdzić, kiedyś miałam 150/80, kilka lat temu, w liceum, ale to było ze stresu i po tej sytuacji zawsze na kontroli 120/80 eh