Aktywne Wpisy
Codziennie pokazuje mi się te durne wpisy czy kobiety wolą być same w lesie z niedźwiedziem czy mężczyzną i oczywiście wybierają niedźwiedzia. Faceci zawsze w komentarzach się prują, że przecież niedźwiedź zabije, że przecież ich nie interesuje krzywdzenie kobiet itp
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
Nie piszcie mi, ze film nie uzdrowi człowieka, bo to wiem. Leki i terapia już są, szukam dodatkowych wyzwalaczy optymizmu
Np. czegoś o osobie, która zmagała się z trudnościami, ale dała sobie w końcu dobrze radę i jakieś takie podnoszące na duchu rzeczy.
#motywacja #film #szczescie #optymizm
Brawo dla Ciebie :)
@DigitalGirl: Trochę zależy od poczucia humoru, ale poleciłbym stare, dobre seriale, np. "The Office", "Friends", "Bundy", czy z polskich: "Miodowe Lata", "13 posterunek". :)
Komentarz usunięty przez autora
After Life
https://www.filmweb.pl/serial/After+Life-2019-824412